enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5110
EURO
34,8958
ALTIN
2.455,36
BIST
9.889,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Yağmurlu
22°C

Şanlıurfa’da yıkımı bekleyen binalardaki hırsızlıklar sürüyor

Şanlıurfa’da yıkımı bekleyen binalardaki hırsızlıklar sürüyor

Şanlıurfa’da yıkımı bekleyen binalardaki hırsızlıklar sürüyor
23.04.2023 10:47
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde depremde ağır hasar alan binalardaki iş yerlerini gözüne kestiren hırsızlar kentin en işlek caddesindeki bir GSM operatörü bayii ile araç alım satım yerini soydu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen illerden Şanlıurfa’da depremzedelerin hırsızlarla imtihanı devam ediyor.

Kentte depremde özellikle Haliliye ilçesinde hasar alan çok sayıda bina bulunuyor.

Acil yıkılacak ve ağır ile orta hasarlı binalar boşaltılırken bu binalar hırsızların hedefi haline geldi.

İş yeri, daire gözetmeksizin gözüne kestirdikleri her yere giren hırsızlar, son olarak kentin en işlek caddesi Atatürk Bulvarında hizmet veren bir telekomünikasyon operatörü bayiini soydu. İş yerinin altını üstene getiren hırsızlar, duvarları yıkıp tavanı bile kırmış. İş yerinde sağlam bir şey kalmamış halde.

Hırsızların bir diğer adresi de İpekyol Bulvarında bulunan araç alım satım firmasının yeri oldu.

Dükkanın kalın camını taşlarla kıran hırsızlar büyük zarar verdiklerine iş yerindeki kameralara varıncaya kadar ne var ne yok alıp gitmiş. Hırsızlığın ardından dükkanın son halini cep telefonuyla görüntülen bir iş yeri sahibi bayram gününde hırsızlığı yapanlara beddua ederken yetkililere de sitem etti.

HABERLER  Karaköprü’de Kontrolden çıkan araç takla attı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.