enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

AK Partili Yavuz Şanlıurfa’yı da kapsayan OHAL süresi ile ilgili konuştu

AK Partili Yavuz Şanlıurfa’yı da kapsayan OHAL süresi ile ilgili konuştu

AK Partili Yavuz Şanlıurfa’yı da kapsayan OHAL süresi ile ilgili konuştu
04.05.2023 19:51
0
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Urfa’yı da kapsayan afet bölgesi illerinde ilan edilen OHAL’in biteceği tarih ile ilgili açıklamada bulundu. Yavuz, “OHAL 9 Mayıs itibarıyla bitecek” dedi.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Urfa’nın da dahil olduğu 10 ilde Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edilmişti.

3 aylık süre için ilan edilen OHAL ile ilgili karar, Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanıp 8 Şubat’ta Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.

Karar ile belirlenen sürenin sonuna gelindiği bu günlerde OHAL’in uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu edilirken, konuyla ilgili en açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’dan geldi.

Katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarda Urfa’nın da dahil olduğu depremin etkilendiği illerde OHAL ilan edildiğini hatırlatan Yavuz, OHAL’in uzatılmayacağını duyurdu.

Yavuz konuyla ilgili olarak, “Afet bölgesinde OHAL Kalkıyor. 9 Mayıs itibarıyla bitecek, uzatılmayacak. Yasal önlemler de alınmıştır” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Yeşil pasaport için süre uzatma işlemi başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.