enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Viranşehir’de Bakan Bozdağ’ın katılımı ile Yazmacı’nın seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü

Viranşehir’de Bakan Bozdağ’ın katılımı ile Yazmacı’nın seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü

Viranşehir’de Bakan Bozdağ’ın katılımı ile Yazmacı’nın seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü
05.05.2023 21:05
0
A+
A-

Adalet Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ’ın katılımı ile Viranşehir’de, AK Parti Şanlıurfa/Viranşehir Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı’nın seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından Yenişehir Mahallesinde AK Parti Şanlıurfa/Viranşehir Milletvekili Adayı Cevahir Asuman Yazmacı adına seçim irtibat bürosu açıldı.

Seçim bürosunun açılışına Adalet Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları, Cevahir Asuman Yazmacı, Mahmut Kaçar, Abdurrahim Dusak, AK Parti eski milletvekili Seyit Eyüpoğlu, AK Parti il ve ilçe yöneticiler ile çok sayıda kişi katıldı.

Mitinge dönüşen açılışta konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, seçim bürosunun hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, hedeflerinin reisi ve Viranşehir’in, ablası, bacısı Cevahir Asuman Yazmacı’yı Ankara’ya güçlü bir şekilde göndermek olduğunu söyledi.

Seçime sayılı günler kala kapı kapı dolaştıklarının altını çizen Başkan Ekinci; “İnşallah sandıkta Viranşehir’de AK Parti’yi güzel bir oyla birinci parti yapacağız.” Dedi.

Durmak yok yola devam diyen Ekinci, teşriflerinden dolayı Bakan Bekir Bozdağ ve katılımcılara teşekkür etti.

Açılışta, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’de birer selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Şanlıurfa/Viranşehir Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Ak Partinin bir dava partisi olduğuna vurgu yaparak, bu partinin bir neferi olmaktan onur duyduğunu dile getirdi.

AK Partinin yaptığı hizmetleri anlatan Yazmacı,14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, daha fazla hizmetin yapılabilmesi için AK Parti’nin bu seçimlerde zaferle çıkması gerektiğini söyledi.

HABERLER  CHP Şanlıurfa teşkilatında şok!

Hemşerilerinden destek isteyen Yazmacı, Meclise güçlü girmeleri, Ankara’da elinin güçlü olması anlamına geldiğini kaydetti.

Daha sonra konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, seçim bürosunun hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, Şanlıurfa’nın sorunları kökten çözüm konusunda Viranşehirlilerden destek istedi.

14 Mayıs seçimlerinde Ankara’ya güçlü bir şekilde gitmeleri gerektiğinin altını çizen Bakan Bozdağ, Şanlıurfa’nın en büyük sorunlarından biri olan Elektrik sorunun çözümü için Şanlıurfa’nın, Viranşehir’in ve tüm ilçelerin avukatı olacağını söyledi.

AK Partinin 20 yılda yaptıkları hizmetleri tek tek sayan Bakan Bekir Bozdağ, Hizmetlerin devam için 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkmalarını işaret etti.

14 Mayıs seçimleri için Viranşehirlilerin partilerine büyük destek vereceğinden şüphesinin olmadığını belirten Bozdağ, İlçede gördüğü büyük coşkunun kendisini çok mutlu ettiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından, açılış kurdelesi kesilerek seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.