enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Şanlıurfaspor Bolu’da sıkı çalışıyor

Şanlıurfaspor Bolu’da sıkı çalışıyor

Şanlıurfaspor Bolu’da sıkı çalışıyor
31.05.2023 19:19
0
A+
A-

Play-off karşılaşmalarında 3. turdaki rakibini bekleyen Şanlıurfaspor, Bolu’da günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.

Sezonu 2. sırada tamamlayarak Play-off karşılaşmalarına 3. turdan katılacak olan Şanlıurfaspor, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Geçtiğimiz haftadan bu yana Bolu’da günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren takımda moral ve motivasyon ise yüksek.

Teknik Direktör Zafer Turan ve yardımcılarının tüm futbolcularla birebir ilgilendiği kamp sürecinde geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Semih Karadeniz takımdan ayrı bireysel çalıştırılırken, diğer bir futbolcu Bünyamin Balat ise yarın diz bölgesinden ameliyat olacak.

BAŞKAN İZOL: TEK HEDEFİMİZ 1. LİG’E YÜKSELMEK

Takımın Bolu kampını ziyaret ederek son durumu değerlendiren Kulüp Başkanı Haçım İzol ise tek hedeflerinin 1. Lig’e yükselmek olduğunu söyledi. Şanlıurfa’nın birlik ve beraberlik içerisinde takımına destek olduğunun da altını çizen Başkan İzol, “Özellikle Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a, Valimiz Sayın Salih Ayhan’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile tüm ilçe belediye başkanlarımıza bu süreçte bize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Takımımızdaki inanç ve kararlılık sürüyor. Biz takımımıza inanıyoruz. Futbolcularımızın azmi ve aile ortamı bizleri istediğimiz sonuçlara ulaştıracaktır. Bu süreçte de tüm Şanlıurfa halkının desteğine ihtiyacımız var. Tüm halkımız takımına olan desteğini artırarak bizlerin yanında olsun. Bu birlik ve beraberlik bizleri bir üst lige ulaştıracaktır” diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde de antrenmanlarını sürdürecek olan sarı yeşilli ekip, 3. turdaki rakibinin belli olmasının ardından ilk maç için deplasmana doğru yola çıkacak.

HABERLER  Şampiyon kupasına kavuştu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.