enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5076
EURO
34,5753
ALTIN
2.505,14
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
28°C
Şanlıurfa
28°C
Açık
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
26°C

Şanlıurfa’da uyanık spotçu pes dedirtti

Şanlıurfa’da uyanık spotçu pes dedirtti

Şanlıurfa’da uyanık spotçu pes dedirtti
04.06.2023 11:27
0
A+
A-

Şanlıurfa’da, ikinci el alışveriş sitesinde satışa çıkarılan koltuk takımını ucuza almak için kendini acındıran ve asıl işini gizleyen ikinci el eşya satıcısı pes dedirtti.

Müşterinin haline acıyarak ederinin altında verdiği koltuğunu çarşıda gezerken sattığı adamın iki katı fiyatla spotçu dükkanında sattığını gören vatandaş şoka uğradı.

Spotçular ya da ikinci el ürün satanlar genellikle bir ürünü alırken ucuza alıp üzerine cüzi bir kar koyarak satıyor. Ancak bu kar oranını artırmak isteyen bazı “uyanık” satıcılar her türlü taktiği deneyebiliyor. Şanlıurfa’da da ikinci el ürün alıp satan bir iş yeri sahibinin, ikinci el alışveriş sitesinde gördüğü ürünü ucuza almak için yaptığı taktik pes dedirtti.

İddiaya göre, koltuk takımını değiştirmek isteyen bir vatandaş, eski koltuğunu ikinci el alışveriş sitesinde satışa çıkardı. Bunu gören ikinci el eşya alım satımı yapan şahıs vatandaş ile irtibata geçerek ürünü satın almak istediğini söyledi. Ürünü görmeye giden şahıs, koltuğu ucuz almak için asıl işini gizledi. Kendini muhasebeci olarak tanıtan uyanık satıcı, eşini de yalanına ortak ederek durumlarının iyi olmadığını söyledi. İlanı koyan vatandaş da satıcı ile eşine inanarak ürünü ederinden çok düşük bir fiyata satın sattı.

KOLTUĞU İKİ KATI FİYATA GÖRÜNCE ŞOKA UĞRADI

Sattığı koltuğu bir süre sonra çarşıda gezerken gören vatandaş şoka uğradı. Koltuğunu ikinci el dükkanında sattığı şahıs tarafından iki katına yüksek fiyatla satışa çıkarıldığını gören vatandaş, kandırıldığını anlayarak duruma tepki gösterdi.

HABERLER  Şanlıurfa'da polis ekipleri mağaralar bölgesinde denetim yaptı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.