enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Kupa töreninde Emin Yetim ile Şanlıurfa Valisi arasında arbede yaşandı

Kupa töreninde Emin Yetim ile Şanlıurfa Valisi arasında arbede yaşandı

Kupa töreninde Emin Yetim ile Şanlıurfa Valisi arasında arbede yaşandı
15.06.2023 20:36
0
A+
A-

Şanlıurfaspor, bu akşam Bucaspor 1928 ile karşı karşıya geldiği TFF 2. Lig play-off final maçında 3-0 galip gelerek şampiyon oldu.

Ancak Eski Kulüp Başkanı Emin Yetim ile Vali Ayhan arasında kupa kaldırma töreninde yaşanan arbede şampiyonluk heyecanına gölge düşürdü.

Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig play-off final açı için bu akşam Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda Bucaspor 1928 ile karşı karşıya geldi.

Zorlu geçen karşılaşmada Şanlıurfaspor rakibi Bucaspor 1928’i 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu ve böylece TFF. 1 Lige yükselmeye hak kazandı.

YETİM KUPAYI ALINCA VALİ AYHAN İLE ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Ancak şampiyonluk heyecanına kupa kaldırma töreninde yaşanan tatsız arbede gölge düşürdü.

Şanlıurfaspor’un kupa töreninde Eski Kulüp Başkanı Emin Yetim önce kupayı sahiplenince, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan gelip kupayı Yetim’in elinden çekip aldı.

Yetim’in geri çekilmesini isteyen Vali Ayhan, yanına gelen Kulüp Başkanı Haşim İzol, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfaspor Kaptanı Feyyaz Belen ve diğer oyuncular ile birlikte kupayı kaldırdı.

Ancak kupanın kaldırılmasından sonra Yetim ile Vali Ayhan arasında tartışma çıktı ve arbede yaşandı. Yetim ile Vali Ayhan arasına Kulüp Başkanı İzol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu gibi isimler girdi.

Yaşanan bu arbede görüntüleri Şanlıurfa’nın şampiyonluk heyecanına adeta gölde düşürdü.

HABERLER  Şanlıurfa'da sel önlemi! Arabasını ağaca bağladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.