enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

MHP’nin Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Şanlıurfa’ya geldi

MHP’nin Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Şanlıurfa’ya geldi

MHP’nin Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Şanlıurfa’ya geldi
15.07.2023 12:14
0
A+
A-

Aralarında Şanlıurfa MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz’un da bulunduğu MHP’li 7 milletvekilinden oluşan Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti, bugün Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile görüşerek deprem ve sel sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geçen günlerde, aralarında Şanlıurfa MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz’un da bulunduğu 7 kişilik Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti oluşturmuştu.

Kentte incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen heyet, bugün Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile görüştü.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan paylaşımda, heyet ile deprem ve sel sürecine ilişkin bir değerlendirme yapıldığı açıklandı. 

Valilik, ilgili paylaşımında şunları ifade etti:

“Valimiz @valisalihayhan

Şanlıurfa Milletvekili Sn. İbrahim Özyavuz, Adana Milletvekili Sn. Muharrem Varlı, Elazığ Milletvekili Sn. Semih Işıkver, Gaziantep Milletvekili Sn. Sermet Atay, Hatay Milletvekili Sn. Lütfi Kaşıkçı ve Malatya Milletvekili Sn. M. Celal Fendoğlu’yu misafir etti.

Milletvekillerimiz ile birlikte, yaşadığımız deprem ve sel sürecine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.”.

HABERLER  Şanlıurfa Valiliğinden sağanak yağış uyarısı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.