enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Eyyübiye’de kadınlar hem öğreniyor hem kazanıyor

Eyyübiye’de kadınlar hem öğreniyor hem kazanıyor

Eyyübiye’de kadınlar hem öğreniyor hem kazanıyor
16.07.2023 17:52
0
A+
A-

Şanlıurfa genelinde başlatılan okuma yazma seferberliğine destek vermeye devam eden Eyyübiye Belediyesi Yenice Kadın Destek Merkezi’ndeki okuma yazma kurslarına, yaşı yetmişe dayanmış kadınlar bile katılıyor.

Birinci ve ikinci kademe okuma yazma kurslarının yanı sıra biçki-dikiş, kuaförlük, el sanatları gibi kurslara katılmaktan da büyük mutluluk duyan Eyyübiyeli kadınlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve kendilerine bu imkânları sağlayanlara teşekkür ediyor.

Eyyübiye Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi destekleriyle verilen kurslara katılan kadınlar, öğrenmenin yaşı yok dedirterek çağdaşlarına da çağrıda bulunuyorlar.

Yenice Kadın Destek Merkezi’ndeki el sanatları, biçki-dikiş ve kuaförlük kurslarına katılan kadınlar hem  zamanlarını değerlendiriyor hem de sertifika sahibi olarak ekonomik hayata katılma yolunda önemli bir adım atmış oluyorlar.

Buraya gelmek için özel zaman ayıran kadınlara aynı zamanda seminerler, dini bilgiler ve Kur’an-ı Kerim okuma gibi hizmetler de veriliyor.

Yenice Kadın Destek Merkezi’ndeki konforlu bir ortamda kurslara katılma imkânı bularak sosyalleşen kadınların çocukları da aynı yerde hizmet veren ana sınıfındaki faaliyetlere katılarak geleceğe hazırlanıyor.

HABERLER  Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da Berat Kandili Coşkusu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.