enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5239
EURO
34,9166
ALTIN
2.429,65
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa – Akçakale yolunu asfaltlama çalışması başlayacak

Şanlıurfa – Akçakale yolunu asfaltlama çalışması başlayacak

Şanlıurfa – Akçakale yolunu asfaltlama çalışması başlayacak
19.07.2023 15:12
0
A+
A-

Bolatlar-Sevimli güzergahında yol yapım çalışmalarında sona gelindi. Sıcak asfalt seriminin yapıldığı yolda incelemelerde bulunan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, bir müjde daha paylaşarak, “Akçakale-Urfa yolu sıcak asfalt yapımı ihale edildi. Yakın bir tarihte de onun çalışması başlayacak” dedi.

Akçakale Belediyes tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelmeye devam ediyor. 

Bolatlar-Sevimli 3. Etap yol yapım çalışmalarında son viraja girildi. Yolda sıcak asfalt serimi başladı. Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerinde inceledi. 

BAŞKAN YALÇINKAYA: MÜKEMMEL BİR ŞEHİR İNŞA ETTİK

Çalışmalara dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya, “Bolatlar yolunun 3. Etabını bugün artık bağlıyoruz. Bu yol, Ortadoğu’nun en büyük gümrük kapısının üzerinde bulunan ve Urfa’yı bütün Ortadoğu’ya bağlayan İpekyol güzergahı. Başından beri savunduğum; yollarıyla, caddeleriyle, alt yapısıyla, doğalgazıyla, içme suyuyla mükemmel bir şehir inşa ettik. İnşallah yakın tarihte Suriye-Türkiye ilişkileri düzelecek. İthalat, ihracat ve buradaki lojistik merkez Akçakale olacak. Bunun için çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

URFA-AKÇAKALE YOLU ASFALTLANIYOR

Başkan Yalçınkaya Akçakale-Şanlıurfa yolu ile ilgili de müjdeli haberi paylaşarak, “Bu yolun tamamlanmasının ardından Şanlıurfa-Akçakale asfalt yolunun yapımı başlayacak. Akçakale’ye müjdeliyoruz: Akçakale-Urfa yolu ihale edildi. Müteahhitti belli. Yakın bir tarihte de onun çalışması başlayacak. Sıcak asfalta kavuşunca Urfa-Akçakale güzergahı çok farklı olacak. Halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da Antika hırsızı yakalandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.