enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3719
EURO
34,6959
ALTIN
2.391,33
BIST
10.164,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Resmi Gazete’de yayınlandı! Haliliye’de 2 konut 1 de ticari alan satılacak

Resmi Gazete’de yayınlandı! Haliliye’de 2 konut 1 de ticari alan satılacak

Resmi Gazete’de yayınlandı! Haliliye’de 2 konut 1 de ticari alan satılacak
23.07.2023 18:11
0
A+
A-

Haliliye Belediyesine ait taşınmazlar kapalı teklif usulüne göre ihale edilecek. Taşınmazların muhammen bedeli, ihale tarihi ve saati de belli oldu. Resmi Gazete’de de yayımlandı.

HALİLİYE- Haliliye Belediyesi’ne ait 2’si konut, 1’i ticaret alanı olan 3 taşınmaz ihale yolu ile satışa çıkarıldı.

Tapu kaydı, mevcut durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale usulü, ihale dosya numarası, ihale tarihi ve saati belirtilen taşınmazların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile satılacağı öğrenildi. Kapalı Teklif Usulünde en yüksek üç teklif sahibi istekliyle, bu üç teklif ile aynı olan birden fazla teklifin bulunması halinde ise bu istekliler dâhil edilmek suretiyle açık artırma ile ihalenin yapılıp sonuçlandırılacağı belirtildi.

3 Ağustos 2023 tarihindeki ihaleler Haliliye Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi 2.Kat Göbeklitepe Konferans Salonu’nda yapılacak.

Taşınmazlar, ihale bedelleri, ihale saatleri ve ihale şartları ile ilgili tüm bilgiler için TIKLAYINIZ

HABERLER  Borsa güne yükselişle başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.