enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfalı judocular Denizli’den 6 madalya ile dönüyor

Şanlıurfalı judocular Denizli’den 6 madalya ile dönüyor

Şanlıurfalı judocular Denizli’den 6 madalya ile dönüyor
23.07.2023 18:24
0
A+
A-

Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finallerini katılan Şanlıurfalı sporcular, 3’ü gümüş ve 3’ü bronz olmak üzere toplamda 6 madalya kazanarak büyük başarı elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türk Sporunun alt yapısına yönelik projesi olan Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finalleri 19-23 Temmuz tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Turnuvaya katılan Şanlıurfalı sporcular, 3’ü gümüş ve 3’ü bronz olmak üzere toplamda 6 madalya kazanarak büyük başarı elde etti

Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; “Şanlıurfa Judo ailesi olarak 2023 yılında çok başarılı bir sezon geçirdik. Senenin son yurt içi faaliyeti olan Anadolu Yıldızlar Liginin final müsabakalarında da judocularımızın takım halinde Türkiye üçüncülüğü bizleri bir kez daha gururlandırmıştır. Her zaman söylediğimiz gibi gücünü tarihinden alan Şanlıurfalı çocuklarımıza imkan verildikçe başaramayacakları hiçbir şey yoktur. Antrenörlerimizi ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, nice başarılar diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa   desteklerinden dolayı Şanlıurfa Valimiz Sn. Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız, Judo İhtisas Kulübü Başkanı Sn. Ali İhsan Delioğlu, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanımız Sn. Metin Baydilli, Türkiye Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn. Halil Eren’e çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

HABERLER  TFF, ligin ilk yarısında maçların seyircisiz oynanacağını açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.