enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Vekil Gergerlioğlu “İlgisiz il” dedi, Şanlıurfa’nın sorunlarını anlattı…

Vekil Gergerlioğlu “İlgisiz il” dedi, Şanlıurfa’nın sorunlarını anlattı…

Vekil Gergerlioğlu “İlgisiz il” dedi, Şanlıurfa’nın sorunlarını anlattı…
31.07.2023 06:33
0
A+
A-

YSP Kocaeli Milletvekili Şanlıurfalı Ömer Faruk Gergerlioğlu “İlgisiz bir il” diyerek Şanlıurfa’daki sorunları mecliste gündeme taşıdı.

Vekil Gergerlioğlu “Urfa’ya gelen valilerin, seçim kazanan başkanlar, mülki amirleri memurların, herkesin bu sorunlarına duyarlı olması ve çözmesi gerekiyor” dedi.

ANKARA- Yeşil Sol Parti (YSP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun gündeminde memleketi Şanlıurfa vardı.

Meclis’te bir açıklama yapan Vekil Gergerlioğlu “Bize ulaşan bilgilere Urfa’da çok önemli sıkıntılar var” diyerek kürsünden Urfa’nın sorunlarını sıraladı.

VEKİL GERGERLİOĞLU: URFA İŞSİZLİKTE BİRİNCİ

Vekil Gergerlioğlu “Sivas’tan sonra en çok köyü olan il Urfa. Peki kaç sağlık ocağı var? Urfa Valiliği’ne soruyorum. Kaç köyde halı saha, çocuk parkı var? Kaç köyde parke yada köy içi yol var? Urfa sınavlarda sonuncu, işsizlikte birinci, yoksullukta birinci, hane başına gelirde sonuncu, hane başına nüfus oranında birinci, yani Tunceli’de 1 eve 1 kişi düşerken Urfa’da 1 eve 6 kişi düşüyor. İlgisiz bir il” dedi.

“SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ GEREKİYOR”

Yetkililere seslenen Vekil Gergerlioğlu “Urfa’ya gelen valilerin, seçim kazanan başkanlar, mülki amirleri memurların herkesin bu sorunlarına duyarlı olması ve çözmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Akşener: Seçimler zamanında yapılacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.