enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Ceylanpınar’da 5 yıl önce yaşanan kanlı olayın failleri yakalandı

Ceylanpınar’da 5 yıl önce yaşanan kanlı olayın failleri yakalandı

Ceylanpınar’da 5 yıl önce yaşanan kanlı olayın failleri yakalandı
05.08.2023 16:50
0
A+
A-

Ceylanpınar ilçesinde 2018 yılında arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan ve 1 kişinin öldüğü olayın failleri N.K., M.K. ve A.K. isimli şahıslar, JASAT ekipleri tarafından düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Saraççeşme Mahallesinde 5 Ekim 2018 tarihinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında kavga yaşanmıştı. 

Bir kişinin hayatını kaybettiği olayda, aynı aileden olan ve haklarında 25’er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli N.K., M.K. ve A.K. isimli şahıslar kayıplara karışmıştı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan çalışmalar ve takip sonucu, şahısların olayın yaşandığı Saraççeşme Mahallesinde oldukları tespit edildiği belirtildi.

Yerleri tespit edilen şahıslar, 3 temmuz perşembe günü komandoların da katıldığı ani bir operasyonla yakalandı. 

İl Jandarma Komutanlığı, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Şanlıurfa ili, Ceylanpınar ilçesi, Saraççeşme mahallesinde 05.10.2018 tarihinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen olayda S.C. isimli şahıs Kasten Öldürülmüş; aynı aileden olaya karıştıkları belirlenen ve haklarında (25)’er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıslardan; N.K, M.K. ve A.K. isimli şahısların yakalanması için Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından uzun zamandır yapılan çalışmalar ve takip sonucu yerleri tespit edilmiştir. Yerleri tespit edilen firarileri yakalamak için 03.08.2023 tarihinde Ceylanpınar ilçesi, Saraççeşme mahallesinde komandoların da katıldığı şok baskında saklandıkları yerde yakalanmışlardır. Yakalanan firari şahıslar adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumlulukların gereği olarak; suç ve suçluya yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam etmektedir.

HABERLER  Şanlıurfa’da otomobil tırın altına girdi 2 ölü

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.