enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı: Şanlıurfa’da değişim zamanı geldi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı: Şanlıurfa’da değişim zamanı geldi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı: Şanlıurfa’da değişim zamanı geldi
06.08.2023 10:05
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu yeniden oluşacak yönetim kurulu ile birlikte yollarına dolu düzgün devam edeceklerini belirterek “Şanlıurfa’da değişim zamanı gelmiştir” dedi.

ŞANLIURFA- Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı’nca bugün bir basın açıklaması düzenlendi.

Açıklamayı partinin yeni il başkanı Ahmet Yetimoğlu yaptı. Kendisine verilen başkanlık görevinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yetimoğlu “Çok gururluyum, çok mutluyum, huzurluyum, ne mutlu bana ki Şanlıurfa gibi bir ilde Yeniden Refah’ın şahlanışını hep birlikte ayağı kaldırılmak için görev verildi. Bunun da yabancısı değiliz. Bunu da yapabilecek kapasite ekibimiz var. Bunun üstüne ne koyabiliriz onun çabalarını göstermekteyiz” dedi.

“ŞANLIURFA’DA DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ”

Şanlıurfa’da değişim zamanının geldiğini ifade eden Başkan Yetimoğlu şöyle konuştu:

“Bundan sonraki süreçte de inşallah il başkanlığında 13 tane ilçemizle birlikte, Şanlıurfa’yı yeniden  hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bundan başka da çaremiz yoktur. Zaten insanların bizlere teveccühü oldukça fazla, yeter ki seçmenimize dokunabilelim ve bu dokunuşlar sonucunda partimizde gün geçtikçe sayılarımız artıyor. Üye sayımız artıyor, yeniden oluşacak olan yönetim kurulu ile birlikte yolumuza dolu düzgün devam edeceğiz inşallah. Çünkü Şanlıurfa’da değişim zamanı gelmiştir. Daha doğrusu Türkiye’de de değişimin zamanı gelmiştir.”

“İNSANLARIN YENİDEN REFAHA İHTİYACI VAR”

Ekonomik sorunlara değinen Başkan Yetimoğlu, sorunlar nedeniyle hükümeti şu sözlerle eleştirdi:

“21 yıldır iktidarda olan bir zihniyetin tek başına ve çok güçlü bir şekilde iktidarda olan zihniyet eğer 21 yıl içerisinde bunları düzeltememişse bundan sonraki süreçte de asla düzeltme şansı yoktur. Çünkü tarih boyunca hiçbir dönemde bu iktidar kadar halkımız hiç kimseye şans vermemiş, tam 21 yıldır ülkenin geldiği nokta ortada insanlarımızın daha refah içerisinde daha huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için yeniden refaha ihtiyaçları var. Bu potansiyelde bizde varız.

HABERLER  Şanlıurfa’da kamyonet devrildi!

“KENDİMİZ İÇİN DEĞİL HALKIMIZ İÇİN İSTİYORUZ”

Hem Şanlıurfa’da hem ülke genelinde sorunların takipçisi olacaklarını dile getiren Başkan Yetimoğlu şöyle konuştu:

Şanlıurfa’da daha önceden de olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yeniden refahla insanlarımızın yüzü gülecek, esnafımızın yüzü gülecek, memurumuzun yüzü gülecek, işçimizin yüzü gülecek ve emeklimizin yüzü gülecek. Biz ise hiçbir zaman kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz. Halkımız için istiyoruz. Memleketimiz için istiyoruz. İnsanlarımız için istiyoruz. Emeklimiz için istiyoruz. Memurumuz için istiyoruz. İşçimiz için istiyoruz ve bunların tek temeli yüce meclisimizin içerisinden geçiyor ve en son cumartesi günü genel merkezde genel başkanımızın basın mensuplarıyla  görüştüğü toplantıda, yine üstüne basarak söylediği işçi ve memurlarımızın ve emeklilerimizin zor durumda olduklarını aybaşını zor getireceklerini söylemişti. Bir an önce bu arkadaşlarımıza gerekli olan zammın yapılması hususunda hükümete çağrıda bulunmuştu. Bu sadece bir tanesi bunların tamamının takipçisi olacağız. Biz genel Urfa’da, genel merkezde Türkiye’nin tamamında bunun takipçisi olmaya çalışacağız inşallah.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.