enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2820
EURO
34,5734
ALTIN
2.413,10
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Şanlıurfa Türkiye’nin en ucuz şehirleri arasında

Şanlıurfa Türkiye’nin en ucuz şehirleri arasında

Şanlıurfa Türkiye’nin en ucuz şehirleri arasında
12.08.2023 11:34
0
A+
A-

TÜİK açıkladı, Türkiye’nin en ucuz şehirleri ve Türkiye’nin en pahalı şehirleri belli oldu.

Sıralama şaşırtıcı. Kira, konut ve gıda fiyatlarının sürekli arttığı Şanlıurfa’nın ise “ucuz şehirler” arasında yer alması dikkat çekti…

Yükselen fiyatların, hayat pahalılığının ardından özellikle de vatandaşlar konut fiyatları dara sokarken Türkiye’nin en ucuz şehirleri merak ediliyordu. ise merak edilen şehirler için bir veri yayınladı. Yayınlanan son veriye göre Türkiye’nin en ucuz ve en pahalı illeri açıklandı.

Türkiye’nin en büyük 10 şehrinden 3’ü ise ‘ucuz şehirler’ arasında yer aldı. İstanbul yüzde 14,75’lik oranla Türkiye’nin en pahalı şehri olarak 1. sırada yer alırken İstanbul’u yüzde 9,04 ile İzmir ve yüzde 6,62 ile Ankara takip etti.

URFA EN UCUZ ŞEHİRLER ARASINDA

İstanbul, İzmir ve Ankara’nın hemen ardından ise en pahalı şehirler sıralamasını yüzde 4,14 ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova takip etti. Türkiye’nin en ucuz şehirleri Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alırken Türkiye’nin en büyük 10 şehri arasında bulunan Konya, Gaziantep, Şanlıurfa gibi şehirlerin ise “ucuz şehirler” olduğu görüldü.

En ucuz 2. bölge ise Güneydoğu Anadolu bölgesi olurken Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt şehirleri en ucuz şehirler sıralamasında yerini aldı.

HABERLER  Ticaret Bakanlığından 'efsane cuma indirimleri'ne ilişkin açıklama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.