enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,6827
ALTIN
2.395,64
BIST
10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
27°C
Şanlıurfa
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Yeni Şanlıurfa Valisi Şıldak ilk mesajını yayımladı

Yeni Şanlıurfa Valisi Şıldak ilk mesajını yayımladı

Yeni Şanlıurfa Valisi Şıldak ilk mesajını yayımladı
18.08.2023 11:07
0
A+
A-

Şanlıurfa’ya gelerek yeni yerinde bugün göreve başlayan Vali Hasan Şıldak, yayımladığı göreve başlama mesajında, “Büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bu kadim şehirde, Peygamberler Şehri olarak bilinen Şanlıurfa’da görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da göreve başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında Şanlıurfa’ya atanmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür eden Hasan Şıldak, 3 yılın üzerinde görev yaptığı Balıkesir Valiliği görevinden samimi ve güzel duygularla ayrıldığın ifade etti.

“Büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bu kadim şehirde, Peygamberler Şehri olarak bilinen Şanlıurfa’da görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz” ifadesini kullanan Şıldak, mesajında şunları kaydetti:

“İnsanımıza hizmet etmek, ülkemizin bu önemli coğrafyasında sorunların çözümüne katkı sağlayabilmek, Şanlıurfa’nın gelişimi için gayret göstermek adına var gücümüzle çalışacağız. Bütün kurumlarımızla birlikte Devletimizin gücünü, kapsayıcılığını, hukukun üstünlüğüne bağlı kalarak Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde sahada birebir hayata geçireceğiz. Hoşgörü, işbirliği içinde çalışma, birlikte başarma duygularını güçlendireceğiz.

Görev süremiz içerisinde İlimizin huzuru, güvenliği ve esenliğinin sağlanması her zaman önceliğimiz olacaktır. İnsanlarımızın kamu hizmetlerinden en sağlıklı şekilde faydalanmaları konusunda bütün kurumlarımız hassasiyetle çalışacaktır. Şanlıurfa’nın her alanda gelişmesi, özellikle tarım ve turizm alanlarında daha yüksek standartlara ulaşması için bütün potansiyeli harekete geçireceğiz.”

Devletin kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşların her birinin hizmetinde ve onlara eşit mesafede olduğunu kaydeden Vali Şıldak, “Bizi güçlü kılacak en önemli unsurun, birlik ve beraberliğimizin korunarak çok çalışmak suretiyle hedeflerimize ulaşmak olduğunu düşünüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bizden önce bu özel Vilayette görev yapan, İlimize katkı sağlayan bütün Valilerimize teşekkür ediyorum. Bizi samimi bir ev sahipliğiyle karşılayan kıymetli Şanlıurfalılara ve değerli çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Allah’ın yardımı, vatandaşlarımızın hoşgörüsü ve kurumlarımızın desteğiyle güzel ve hayırlı hizmetlerde bulunmayı temenni ediyorum. Şanlıurfa görevimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Mevlid kandili ne zaman, kandil günü hangi ibadetler yapılmalı?
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.