enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4499
EURO
34,6575
ALTIN
2.386,73
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Muhtarlardan Siverek Belediyesi’ne tepki

Muhtarlardan Siverek Belediyesi’ne tepki

Muhtarlardan Siverek Belediyesi’ne tepki
26.08.2023 08:54
0
A+
A-

Siverek Belediyesi merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelmek için toplantı düzenledi. Merkez mahalle muhtarları düzenlenen toplantıya katılmayarak tepki gösterdiler.

24.08.2023 Perşembe günü saat 12:00’de Üçgen Parkta AKP Şanlıurfa Siverek ilçe Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın başkanlığında ilgili belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımı ile merkez mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yapılmak istedi… Ama merkez mahalle muhtarları toplantıya katılmayarak tepkilerini gösterdiler. Merkez mahalle muhtarları başka bir yerde bir araya gelerek, biz seçim yatırımı değiliz seçimden seçime hatırlanmak istenmiyoruz. Kendimizi kullandırtmayız dediler.

Siverek Merkez Mahalle Muhtarıları Derneği yaptığı açıklamada; “4 yıl boyunca muhtarlar olarak muhatap bulamadık ve muhatap alınmadık onun için toplantıya katılmadık.” dedi.

Yollar Köstebek Yuvası

Yollar köstebek yuvasına dönmüş her yer toz duman içindedir. Mahalle sakinleri bu sıcakta pencerelerini açamıyor. Pencerelerini açtıkları zaman da beyaz toz evin her yerine ve ciğerlerine kadar giriyor. Kısaca her gün yavaş yavaş bu toz bizi öldürüyor.

Muhatap Bulamıyoruz

Bugün merkez mahalle muhtarlarının böyle bir tepki göstermesi zorunlu hale gelmiştir. Artık mahalle sakinlerimizin yüzüne bakamıyoruz. Çünkü sorunları çözecek muhatap olacak kimseyi bulamıyoruz. Bazı müdürler telefonlarımıza bile cevap vermiyor.

Su Sorunu Yaşıyoruz

Su sorunumuz hat safhada günlerce evinde suyu akmayan vatandaşlarımız var. Fırat’tan su gelecek denildi yılarca ve yıl 2023 hala su problemi yaşıyoruz.

Sorunlar Çözülmüyor

Sorunların muhatabı olmadığı gibi sorunlar çözüme kavuşmuyor. Bunun nedenide çok başlılık her müdür amir bir yerden destekleniyor korunuyor .

Seçimden Seçime Hatılanmak İstemiyoruz

Seçimden seçime hatırlanmak istemiyoruz. Biz seçim yatırımı değiliz buna alet olmayız. Kendimizi kullandırtmayız. Seçime kısa bir süre kala bizi hatırlamaları sadece kendi çıkar menfaat ve seçim yatırımları içindir. Biz muhtarız sorumlu olduğumuz mahallemiz seçmenimiz var biz seçim aracı değiliz olmayız.

HABERLER  Bakan Akar, bayram namazını Balıklıgöl’de kıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.