enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Karaköprü Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Karaköprü Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Karaköprü Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor
29.08.2023 10:33
0
A+
A-

Karaköprü Belediyespor, 3. Etap kamp döneminde ilk hazırlık maçından berabere kaldı. Teknik Direktör Besim Durmuş “Hazırlık maçında çok pozisyon vermedik. İstediğimiz şeyleri yapmaya çalıştık.” dedi.

3. Lig 3. Grup ekiplerinden Karaköprü Belediyespor, 3. etap kamp döneminin ilk hazırlık maçında Osmaniyespor ile 0-0’lık skorla Beraber kalırken, Teknik Direktör Besim Durmuş ve ekibinin tüm detayları gözden geçirdiği hazırlık maçında futbolcular yüksek performans sergilerken, kırmızı siyahlı ekipte tam kadro ile sahada bulundu.

Teknik Direktör Besin Durmuş,  3 bölgede ve kanat organizasyonundan gol bulmaya çalıştığını dile getirerek şu ifadelere yer verdi; “ Maç haftasına yaklaşıyoruz, 3 periyodun içerisindeyiz. Hafta sonu Osmaniyespor ile hazırlık maçı oynadık. Ham çalışıyoruz hem oynayarak, kendi kültürümüzü yaratmaya çalışıyoruz. Hafta sonu biraz oynadığımız Osmaniyespor’a değinmek istiyorum; gol bulamadık, golde yemedik. Sert ve agresif bir maç oldu. Osmaniyespor bizden daha hazır daha agresif yada oyuna daha iyi konsantre olmuştuk. Güne daha iyi konsantre olmuştuk. Onlar çok mücadele edince biz pas oynama odaklı hareket etmeye çalıştık. Başıboş toplarda onlar daha çok istekli olunca biraz istediğimiz şeyler ile karşılaşamadık. Top bize geçtiğinde aslında pas yaparak kendimize koridorlar alanlar yaratarak 3 bölgeye geçip kanat organizasyondan gitmeye çalışıyorduk. Rakip 2. Bölgede agresif ve sert bizi karşılayınca o bölgede istediğimizi bulamadık. Birkaç tane pozisyon bulduk ama çok fazla pozisyon üretemedik ve çok fazla pozisyonda vermedik. Güzel bir maç oldu ama bizim açımızdan iyi olmadı. Yani golün dışında iyi olmadı. Daha çok istediğimiz şeyleri yapmamız gerekiyordu. Yapmadık, eksik kaldık. Şimdi onların hem çalışarak hemde onlardan ders çıkartarak hafta sonu oynayacağımız. Bir hazırlık maçımız daha var Cumartesi günü Mardinspor ile o maçta burada yaptığımız hataları daha aza indirip… Hem sezonun ve deplasmanın ilk maçı Fatsaspor’un provası olacak. Hem maç haftasına yaklaştıkça hecanımız var, cesaretimiz var, özgüvenimiz var, biraz endişemiz var. Çok korkmuyoruz ama endişemiz var. Buda bizi zihinsel olarak diri ve dirençli tutuyor. Herşey bizim adımıza olumlu, inşallah bunu ilk haftadan başlayarak, iyi mücadele ederek puan ve puanlar dönüştürerek, kazanan tarafa yaklaşım göstererek hem oyun içinde hemde skor olarak olumlu başlamak istiyoruz.  Biz sezona maç maç gitmek istiyoruz. Bizim için en önemli en değerli ilk maç oraya doğru gidiyoruz. Herşey olumlu ve iyi olacak inşallah.” dedi.

HABERLER  Şanlıurfaspor, 24 Erzincanspor maçına sıkı hazırlanıyor

Karaköprü Belediyespor, Şanlıurfa’da Faruk çelik stadında 2. Hazırlık maçını ise Cumartesi günü Mardinspor ile yapacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.