enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Milli Eğitim Bakanı beyaz önlük tartışmalarına noktayı koydu

Milli Eğitim Bakanı beyaz önlük tartışmalarına noktayı koydu

Milli Eğitim Bakanı beyaz önlük tartışmalarına noktayı koydu
29.08.2023 19:52
0
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Tekin, yeni eğitim-öğretim döneminde öğretmenlerin beyaz önlük giymesine yönelik uygulamayla ilgili konuştu.

Öğretmenlerin çoğunluğunun talebi doğrultusunda böyle bir uygulama başlattıklarını söyleyen Tekin, “ Zorunluluk yok” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yılında önlük giymesine ilişkin uygulamaya açıklık getirdi. 

Bakan Tekin, bakanlık yöneticileri ve il milli eğitim müdürleriyle yaptığı toplantıda beyaz önlük uygulamasına değindi.

Tekin, öğretmen odası buluşmalarında öğretmenlerin önlük giymelerinin teşvik edilmesi konusunun gündeme geldiğini belirterek, “Nihayetinde hem öğrencilerimizin hem velilerimizin hem de en azından öğretmenlerimizin büyük çoğunluğunun talebi doğrultusunda böyle bir uygulama başlatıyoruz. Bu konuda bir zorunluluk yok, teşvik ediyoruz” diye konuştu.

SINIFTA TELEFON YASAĞI

Dijital bağımlılıkla mücadele kapsamında okullarda cep telefonu kullanımına ilişkin de değerlendirmeler yapan Bakan Tekin, şunları söyledi: 

“Öğrencilerimizin okul içinde ve sınıflarda derslerini aksatacak şekilde cep telefonu kullanmaları ve bu türden cihazlarla sınıflara girilmemesi konusunda önlemler alacağız. Ayrıca öğrencilerimizin okul dışında dijital ortamlarda zaman geçirmelerine neden olabilecek durumlardan ve ödev ya da benzeri bilgilendirmelerde sosyal medya uygulamalarının kullanılmasından kaçınmak için gerekli önlemleri alacağız. Dolayısıyla sınıflarda cep telefonlarının bulundurulması doğru değil”.

HABERLER  Harran Üniversitesi tarımda yeniliklerin öncüsü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.