enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da trafik magandaları huzur bırakmadı

Şanlıurfa’da trafik magandaları huzur bırakmadı

Şanlıurfa’da trafik magandaları huzur bırakmadı
31.08.2023 17:52
0
A+
A-

Haliliye Karşıyaka Mahallesi trafik magandalarının karargahı oldu. Patlak egzoz, sonuna kadar açılan müzik sesi, motor, bas gürültüsü semt sakinlerinde huzur bırakmadı.

Son olarak mahallede yarış yapan motosiklet sürücüleri vatandaşları isyan ettirdi. Durum tepki gösteren mahalleli, yetkililerden denetimlerle bu durumun önüne geçilmesini istedi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi trafik magandalarının karargahı oldu.

Gece geç saatlere kadar patlak egzoz, sonuna kadar açılan müzik sesi, motor, bas gürültüsü semt sakinlerinde huzur bırakmadı.

Son olarak mahalleye bağlı 545. Sokak’ta yarış yapan motosiklet sürücüleri vatandaşları isyan ettirdi.

 “BEBEKLER GECE BOYU KORKARAK UYANIYORLAR”

Bir mahalleli, sorunun tahammül sınırlarını aştığını dile getirdi.

Durum tepki gösteren mahalleli, yetkililerden denetimlerle bu durumun önüne geçilmesini istedi.

Çocuklarının gece boyunca korkarak uyandığını belirten, mahalle sakini şunları kaydetti:

“Akşam saatlerinde başlayan ve gece geç saatlere kadar süren bu gürültü, yaşam kalitemizi olumsuz etkilemekte ve haklarımıza yapılan bir saygısızlık olmaktadır.Her gece özelikle eğitimsiz kültürsüz birkaç ailenin çocuğu yüzünde küçük bebeklerim gece boyunca korkarak uyaniyorlar.Bu denetimsiz araçların sayısı gün geçtikçe artmakta ve bu civarda oturan vatandaşlar olarak gittikçe dikkatimizi ve rahatsızlığımızı çekmektedir. Hiçbir bireyin özel zevki olan müziği iradem dışında zorla dinlemek istemiyorum ve rahatsız edici motor sesiyle de irkilmek istemiyorum. Emniyetin görevini yapmasını ve bu saygısızca yaşam biçiminin cezalandırılmasını, caddemizde denetimlerin artmasını talep ediyorum.”

HABERLER  Şanlıurfa merkezli terör operasyonunda 4 tutuklama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.