enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5389
EURO
34,8465
ALTIN
2.442,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Yusuf Geçen, Ceylanpınar Belediyesi’nin yolsuzluğunu açıkladı

Yusuf Geçen, Ceylanpınar Belediyesi’nin yolsuzluğunu açıkladı

Yusuf Geçen, Ceylanpınar Belediyesi’nin yolsuzluğunu açıkladı
31.08.2023 00:59
0
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar Belediyesi’ne 11 sözleşmeli personel alındı. AK Parti’li meclis üyesi Yusuf Geçen ret oyu verdiğini belirtti.

Ceylanpınar Belediyesi’nde Personel Alım Şartı Aranmadı

Ceylanpınar Belediyesi 11 sözleşmeli personelin alımını gerçekleştirdi. Belediyeye alınan 11 sözleşmeli personel için KPSS ve benzeri mülakat gibi şartlar aranmadı. Karar belediye meclisinde oy çoğunluğu ile kabul edildi. Oy çokluğu ile kabul edilen alımdan sonra 11 kişi sözleşmeli olarak Ceylanpınar Belediyesi’nde işe başladı.

Ak Partili Vekil Ret Oyu Verdi

Ceylanpınar Belediyesi’ne alınan 11 sözleşmeli personelin alımına ilişkin belediye meclisinde yapılan oylamaya AK Partili Meclis Üyesi Yusuf Geçen, red oyu verdiğini belirtti… Meclis üyesi Geçen, ne kadar red oyu verirlerse versinler çoğunlukta olmadıkları için fikirlerinin önemsenmediğini belirtti… Geçen, açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verdi;

“Ceylanpınar halkına duyurulur. Ben Ceylanpınar belediye meclis üyesi olarak seçilmiş bir meclis üyesiyim. Fakat bizlere, görev verilmedi için hizmet edemiyoruz. Halkın arasına girip sorunlarını dinleyemiyoruz. Meclis kararlarında ne kadar ret verirsek de çoğunluk verdiği için bizim kararımız geçerli olmuyor. Bir hafta önce alınan 11 sözleşmeliye ben bizzat ret verdim ama çoğunluk kararı onayladı. Belediyenin personeli bizden daha yetkili, bizden daha vasıflı. İyi söz geçiriyor. İki gündür dikkat ediyorum yağan yağmurdan dolayı halkımız isyan ediyor ama şu anda bir belediye aracı değil bir çok kovası bile alamıyorum… Çünkü bizler her şeyi kısıtlamışlar. Bunu bir tek ben değil herkese sorabilirsiniz. Bunlara itiraz ettiğim içinde beni muhalif ilan ediyorlar. Pes etmeyeceğiz. Yolumuz reisin yolu. Hedefimiz 2023-2053-2071”

HABERLER  Şanlıurfa Barosu: Geri Gönderme Merkezi'nde hukuka aykırı uygulamalar var
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.