enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5125
EURO
34,8747
ALTIN
2.440,45
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da Emniyet kırmızı ışık için sürücüleri uyardı

Şanlıurfa’da Emniyet kırmızı ışık için sürücüleri uyardı

Şanlıurfa’da Emniyet kırmızı ışık için sürücüleri uyardı
01.09.2023 18:49
0
A+
A-

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kırmızı ışık ihlallerinin trafik kazalarına yol açtığını belirterek, sürücüleri kırmızı ışıkta durmaya davet etti.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Şanlıurfa’mızda kavşaklarda meydana gelen bir çok kaza neticesinde oluşan can ve mal kaybının temelini kırmızı ışık ihlalleri oluşturmaktadır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği en önemli Önceliklerimizi oluşturduğundan kırmızı ışık kazalarının önlenmesi amacıyla kavşaklarda ekiplerimiz ve İnsansız Hava Araçları (DRONE) ile denetimlerimiz devam etmektedir.” denildi.

Açıklamada, “Hayatınıza Dur Demek İstemiyorsanız, Kırmızı Işıkta Durun.” ifadeleri kullanıldı.

Trafik kazalarının en önemli nedenlerinden biri kırmızı ışık ihlalleri

Trafik kazalarının en önemli nedenlerinden biri kırmızı ışık ihlalleri olarak gösteriliyor. Kırmızı ışık ihlali yapan sürücüler, karşıdan gelen araçlarla çarpışarak hem kendi hem de diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atıyor.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nün denetimleri, kırmızı ışık ihlallerinin azaltılması ve trafik kazalarının önlenmesine katkı sağlayacak.

HABERLER  Suruç'taki sulama kavgasında yeni gelişmeler 8 kişi yakalandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.