enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3784
EURO
34,7278
ALTIN
2.432,91
BIST
9.984,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C

Delioğlu silahlı saldırı sonrası ilk kez konuştu!

Delioğlu silahlı saldırı sonrası ilk kez konuştu!

Delioğlu silahlı saldırı sonrası ilk kez konuştu!
05.09.2023 10:45
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun oğlu Mücahid Delioğlu kendisine düzenlenen silahlı saldırı sonrası ilk kez konuştu.

Delioğlu,”Bu kalleş saldırıda, her ne kadar ben hedef olarak seçilmişsemde, esas hedefin Babam Ali İhsan Delioğlu olduğunu anlayabiliyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun oğlu Judo Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve aynı zamanda Judo Şanlıurfa Temsilcisi olan Mücahid Delioğlu 2 Eylül günü kendisine yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanmıştı.

Hastanedeki tedavisi süren Mücahid Delioğlu kendisine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 “Bu kalleş saldırıda, her ne kadar ben hedef olarak seçilmişsemde, esas hedefin Babam Ali İhsan Delioğlu olduğunu anlayabiliyorum” diyen Delioğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“2 Eylül Cumartesi günü, ömrümde hiç görmediğim ve tanımadığım bir kişi arkamdan kalleşçe ateş etti. Elhamdulillah ameliyat sonrası sağlık durumum iyiye gidiyor. Hiçkimse ile bir husumetimin olmadığının bilinmesini isterim. Tetiğe basanın bir maşa olduğu ve arkasında azmettiricilerin olduğu da anlaşılmıştır. Bu kalleş saldırıda, her ne kadar ben hedef olarak seçilmişsemde, esas hedefin Babam Ali İhsan Delioğlu olduğunu anlayabiliyorum. Kendisine ait bir arabası dahi olmayan, makam arabasıyla ve koruma ile dolaşmaktan utanan ve İl Başkanı olduktan sonra dahi, hayatında hiçbir konforu olmayan, ama hiç kimseye el avuç açmayan, her zaman dimdik duran bir babanın oğluyum. Ne iftira kampanyaları, nede mermiler beni ve Babamı millete hizmet yolundan alıkoyamayacaktır. Güvenlik güçlerimizin bu olayın azmettiricilerini en kısa sürede ortaya çıkaracaklarına eminim.”

HABERLER  4. Yargı Paketi TBMM'ye sunuldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.