enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4290
EURO
34,8411
ALTIN
2.436,44
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Şanlıurfa’da Delioğlu’na yapılan silahlı saldırı kamerada

Şanlıurfa’da Delioğlu’na yapılan silahlı saldırı kamerada

Şanlıurfa’da Delioğlu’na yapılan silahlı saldırı kamerada
06.09.2023 21:14
0
A+
A-

Başta CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal olmak üzere bazı muhalif çevreler Muhammed Mücahid Delioğlu’nun ifadesine değil de saldırganın ifadesine inanıp eleştiriler yöneltince Delioğlu kendi vurulma anını paylaştı. İşte o anlar…

AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun oğlu aynı zamanda Judo Federasyonu Şanlıurfa Temsilcisi olan Muhammed Mücahid Delioğlu’nun, geçen cumartesi Bahçelievler Mahallesinde bir kafenin önünde telefonla konuşurken silahlı saldırıya uğradığı anın görüntüleri güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Başta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal olmak üzere bazı muhalif çevreler Muhammed Mücahid Delioğlu’nun ifadesine değil de saldırganın ifadesine inanıp eleştiriler yöneltince Delioğlu kendi vurulma anını paylaştı.

Delioğlu, videoyu şu notla paylaştı:

“Tetikçi her zaman gittiğim cafede içeride oturmuş ve beklemeye başlamış. Birlikte oturduğum 2 arkadaşımın yanından kalkıp kapı önüne çıktığımda ise birkaç kez yanımdan geçerek arkamı dönmemi beklemiş ve kalleşçe iki kurşun sıkarak, kaçmıştır. Demem o ki; Kurşun sıkanı hiçbir şekilde tanımadığımı belirttiğim halde, beni ve Babam Ali İhsan Delioğlu’nu Urfa’ya ve Urfalılara hizmet etmekten alıkoyabileceklerini düşünen zihniyet boşuna çırpınmasın. Emniyet güçlerimizin azmettiricileri en kısa sürede yakalayacağına eminim.”

NE OLMUŞTU?

AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun oğlu aynı zamanda Judo Federasyonu Şanlıurfa Temsilcisi olan Muhammed Mücahid Delioğlu, geçen cumartesi Bahçelievler Mahallesinde bir kafenin önünde telefonla konuşurken silahlı saldırıya uğrayıp ayağından yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler, otomobille kaçtı. Yaralı Delioğlu, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Delioğlu daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ameliyata alınan ve ayağındaki kurşun çıkarılan Delioğlu’nun sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ertesi gün Delioğlu’nu vuran 2 şüpheliyi kaçtıkları otomobil ve tabancayla yakalamıştı. Şüpheliler, dün akşam ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

HABERLER  Son seçim anketi açıklandı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.