enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4151
EURO
34,8070
ALTIN
2.419,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Zafer Turan Şanlıurfaspor’un başına geçti

Zafer Turan Şanlıurfaspor’un başına geçti

Zafer Turan Şanlıurfaspor’un başına geçti
08.09.2023 00:31
0
A+
A-

Kalp ameliyatının ardından mecburi istirahata çekilen Astor Enerji Şanlıurfaspor Teknik direktörü Zafer Turan, bu akşam geldiği Şanlıurfa’da zaman kaybetmeksizin takımın başına geçti.

Temmuz ayı sonlarında doktorunun uyarısı üzerine kalp ameliyatı olan ve ardından mecburi istirahata çekilen Astor Enerji Şanlıurfaspor Teknik direktörü Zafer Turan, günün antrenmanında takımı yönetti. Çalışma öncesi futbolcularla bir araya gelen Teknik Direktör Turan “Daha sıkı çalışacağız” diyerek mesajını verdi. Bugüne kadar futbolcuların emekleri için herkese teşekkür eden Turan, “Bundan sonra her şey daha da zorlaşacak ligde. Takımlar kendi göstermeye başladı. Bizler de takım olarak en iyi performansımızı sergileyeceğiz” dedi.
Ardından günün antrenmanına geçildi. Yaklaşık iki saat süren çalışmada Teknik Direktör Turan tüm futbolcularla birebir ilgilenirken, takım günün antrenmanına ısınma egzersizleri ile başladı. Ana bölümde core egzersizleri ile aerobik dayanıklılığı eş zamanlı çalışan sarı yeşilli takım, son bölümde dar alan oyun ile günü tamamladı.

HABERLER  Urfa temsilcisi deplasmanda galip
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.