enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5231
EURO
34,7980
ALTIN
2.444,10
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfaspor Taraftarı stattaki eksikliklerin giderilmesini istiyor

Şanlıurfaspor Taraftarı stattaki eksikliklerin giderilmesini istiyor

Şanlıurfaspor Taraftarı stattaki eksikliklerin giderilmesini istiyor
09.09.2023 23:18
0
A+
A-

Geçen sezon play-off’larda kazandığı şampiyonlukla Trendyol 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor’un stadındaki eksiklikler geride kalan dört haftada hala giderilemedi. Stattaki turnikelerin yetersizliğinin yanı sıra passolig kartlarının turnikelerde okutulamaması da taraftarları çileden çıkarıyor.. Taraftarlar stattaki eksikliklerin bir an önce giderilmesini istiyor.

dördüncü haftasını Eyüpspor’un 4 puan gerisinde 5. sırada tamamladı. Çıktığı dört karşılaşmadan 2’şer galibiyet ve beraberlikle 8 puan toplayan sarı yeşilli ekibin aldığı sonuçlar kadar maçlarını oynadığı stadın eksiklikleri de konuşuluyor.

Sarı yeşilli ekibin ligin ilk haftasında kendi evinde Altay ile oynadığı karşılaşmada stada giriş turnikelerinde sorun yaşanmış, birçok taraftar stada kaçak girmişti. Bu olay sonrası Şanlıurfaspor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK)  sevk edildi ve  “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle ceza aldı.

SORUN ERZURUM FK MAÇINDA DA DEVAM ETTİ

İlk haftadan kalma turnike sorunu statta son oynanan Erzurum FK karşılaşmasında da devam etti. Birçok taraftar turnikelerin kartlarını okumaması ve stada girememeleri yüzünden isyan etti. Şanlıurfaspor kulüp yönetiminin, sorunun devam etmesi karşısında çözüm olarak devreye aldığı  ‘tek kullanımlık’ kart uygulaması da çözüm olmadı. Hem işlemlerin uzun sürmesi hem de birçok taraftarın stada girmek için gişelerin yolunu tutması yoğunluğa neden oldu.  İşlemlerin uzun sürmesi nedeniyle bazı taraflar müsabaka geç girerken bazıları ise karşılaşmayı izlemeden alanı terk etmek zorunda kaldı.

Stattaki turnikelerin yetersizliğinin yanı sıra passolig kartlarının turnikelerde okutulamaması da seyircilerin yakındığı başka bir sorun.

Statla ilgili sorun bununla da bitmiyor.

ULAŞIM EN BÜYÜK SORUNLARDAN

11 Nisan Stadı’na ulaşım büyük bir dert. Yaz uygulaması nedeniyle maçlar geç saatlerde oynanıyor. Stadın uzak olması ve geç saatlerde oynanması nedeniyle aracı olmayan taraftarlar toplu ulaşım araçlarını tercih ediyor. Fakat çok az hattın stada hareket etmesi nedeniyle otobüslerde yoğunluk oluşuyor. Kimi taraftarlar stada yürüyerek gitmek zorunda kalıyor. Maç sonrası taraftarların evlerine daha kolay ulaşması için bütün hatlarda otobüslerin hareket yerinin stat olması sevindirse de, taraftar stada geliş için de çözüm bekliyor.

HABERLER  Cumhurbaşkanı Urfalı gençlerle Urfalıyım Ezelden'i söyledi

Ligin henüz daha ilk haftalarında statta yaşanan sorunlar taraftarı bezdirmiş durumda. Özellikle taraftar turnike sorunun çözülmesini istiyor. Otobüs seferlerinin arttırılmasını da isteyen taraftarlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.