enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5196
EURO
34,8564
ALTIN
2.442,60
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Besim Durmuş Fatsaspor maçını değerlendirdi

Besim Durmuş Fatsaspor maçını değerlendirdi

Besim Durmuş Fatsaspor maçını değerlendirdi
13.09.2023 15:47
0
A+
A-

Karaköprü Belediyespor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatsa Belediyespor 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, ilk maçların her zaman zor olduğunu ve yüksek seviyede bir mücadele olduğunu dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 1. haftasında deplasmanda Fatsa Belediyespor 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, yüksek seviyede bir mücadele olduğunu ve buna göre hazırlandıklarını dile getirdi.

Lige iyi başladıklarını aktaran Durmuş,  şunları söyledi:

“Yeni sezonumuz başladı. İlk haftasını oynadık. İyi bir hazırlık dönemimiz vardı ama ilk maçların her zaman zor olduğunu biliyorduk. Hem de deplasman olması hemde Fatsaspor takımın yarışacak bir takım kurması baştan aşağıya yenilenmes. Birde agresif bir yapıları var.  Hafta içi hem hocalarının açıklamaları hem duyduğumuz kadarıyla agresif bir takım olduğunu hocalarımız hazırlık maçlarını takip etmişti. Bunu biliyorduk ve öyle agresif bir yapı ile karşılaştık. Taraftarıyla sahadaki oyuncu davranışıyla yüksek seviyede bir mücadele oldu. Bizde buna göre hazırlandık. Sezonun ilk maçları hem beklenti açısından hem oyuncularımızı kendimizi, kulübümüzü kamuoyu beklentilerini karşılamak acısından 3 puandan daha fazla şey taşıyor böyle maçlar. Olumlu başlamak adına çok değerli. Psikolojik ve güven kazanma noktasında olumlu başlangıçlar çok daha önemlidir.  Bu anlamda çok önemli bir galibiyet aldık. İyi mücadele ettik. Her hafta maç maç gideceğiz. Bu hafta istediğimiz 3 puanı çok mücadele ederek aldık. İyi mücadele ettik sonucunda 1 gol bulduk. Kazanan taraf biz olduk. Bu anlamda çok mutluyuz. Adım adım gideceğiz. Bu hafta Bornovaspor ile oynayacağız. Hafta sonu maçımıza taraftarımızı beleriyoruz.  Deplasmanda aldığımız 3 puan anlam kazanması adına kendi sahamızda kazanarak tamamlamak istiyoruz.”

HABERLER  Şanlıurfa'da Otobüse çarpan araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Karaköprü Belediyespor 17 Eylül Pazar Günü saat 15.30’da Faruk Çelik Stadında Bornavaspor’u konuk edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.