enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa Milletvekili Cevheri, Kadın Kolları Teşkilatını tebrik etti

Şanlıurfa Milletvekili Cevheri, Kadın Kolları Teşkilatını tebrik etti

Şanlıurfa Milletvekili Cevheri, Kadın Kolları Teşkilatını tebrik etti
16.09.2023 22:13
0
A+
A-

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılarak İl Kadın Kolları Teşkilatlarının 2023 Genel Seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşkilat mensuplarını tebrik etti.

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Bugün İl Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatçı Güven’in Başkanlığında Kadın Kollarımızı ziyaret ettik. Kadın Kolları Teşkilatımız aynen Gençlik Kolları Teşkilatımız, Ana Kademe teşkilatlarımız gibi seçimde çok ciddi manada emek veren, kapı kapı gezen bizim giremediğimiz kapıları çalıp ilçelere giden seçmenimizin yüzde ellisinden fazlası olan ablalarımızla görüşen teşkilatımıza bir vefa adına, şahsım adına teşekkürlerimi, minnetlerimi arz etmek için teşkilatımızı ziyaret ettim.

Gösterdikleri başarıdan dolayı Urfa’da bayrağımızı zirveye diktiler. Göstermiş oldukları üstün emeklerden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarıda ciddi manada teşkilatı bir araya getiren, arkadaşlarımızı motive eden Demet Saatçı Güven Başkanıma da ben özellikle teşekkür etmek istiyorum. Demet Saatçı Güven Başkanımız altı yıldır başkanlık sürecinde her zaman teşkilatımızı çok güzel bir şekilde temsil etmiş gerek şahsiyeti ile gerek kişiliğiyle gerek hitabeti ile gerek dürüstlüğü ile Şanlıurfa’da özellikle teşkilatımız noktasında büyük başarılara imza atmıştır.

Bizim Demet Saatçı Güven Başkanımıza kefil olmamıza gerek yok zaten onun kişiliği onun en büyük referansıdır. Her zaman onun yanında olduğumuzu ve olacağımızı da ifade etmek istiyorum. Ben Demet Saatçı Güven Başkanımız şahsında bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de Demet Saatçı Güven Başkanımızın her zaman yanında olacağımı ve onu çok daha iyi yerlerde görmek istediğimizi ifade etmek istiyorum.”

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven, “Bugün toplantımıza saygıdeğer Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri hocam, kıymetli büyüğümüz katıldı.

HABERLER  AK Parti, Cumhur İttifakı’nın adayını açıkladı!

Onun bu söylemlerini duymak hakikaten bizleri çok onure etti. Ben teşkilatlarım adına hem İlçe teşkilatlarım hem İl Yönetim Kurulu üyelerim adına bu güzel ziyareti, güzel sözleri için yürekten teşekkür ediyorum.

Biz Kadın Kolları olarak her zaman saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 13 İlçeyle birlikte bütün ilde genel seçimlere gümbür gümbür hazırlanıyoruz. İnşallah ikinci zaferi de yerel seçimlerde kazanacağız. Kıymetli vekilime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.