enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Başkan İzol’dan eleştirilere yanıt: İçimizdeki Nemrudileri biliyoruz

Başkan İzol’dan eleştirilere yanıt: İçimizdeki Nemrudileri biliyoruz

Başkan İzol’dan eleştirilere yanıt: İçimizdeki Nemrudileri biliyoruz
17.09.2023 13:23
0
A+
A-

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haçım İzol, Ankara Keçiörengücü karşısında alınan mağlubiyet sonrası “kötü oyundan mutlu olanlara” gönderme yaparak, “İçimizdeki Nemrudiler hüsrana uğrayacaktır. Ve o Nemrudileri de biliyoruz” ifadesesini kullandı.

Astor Enerji Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’in 5. Haftasında dün deplasmanda karşılaştığı Ankara Keçiörengücü’ne 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Şanlıurfaspor’un ligde 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Maçtan  sonra sarı yeşilli takımın vasat oyununa eleştiriler vardı.  Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haçım İzol, eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

İzol paylaşımında şunları ifade etti:

“Değerli Şanlıurfasporlular; Bugünkü maçta eksikliği görüp üzüntüsünü dile getirenleri anlıyoruz. Lig uzun bir maraton galibiyet olduğu kadar elbette mağlubiyetler de olacaktır. Önemli olan iyi oyun sergilemek. Onun için eksiklikleri görüyor ve ders alıyoruz.

Merak etmeyin; bu takım en iyi seviyeye gelene kadar var gücümüzle çalışacağız. Ancak takımın kötü oyunundan mutlu olanları ve pusuya yatanları da görüyoruz. Urfa’nın deyiminde olduğu gibi ‘İçimizdeki Nemrudiler’ hüsrana uğrayacaktır. Ve o Nemrudileri de biliyoruz…”.

HABERLER  Urfa'da kız öğrenciler moral depoladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.