enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3752
EURO
34,7818
ALTIN
2.434,64
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Şanlıurfaspor’da İlk yenilgi, 2 oyuncu da sakatlandı! Teknik direktörden değerlendirme

Şanlıurfaspor’da İlk yenilgi, 2 oyuncu da sakatlandı! Teknik direktörden değerlendirme

Şanlıurfaspor’da İlk yenilgi, 2 oyuncu da sakatlandı! Teknik direktörden değerlendirme
19.09.2023 23:48
0
A+
A-

Astor Enerji Şanlıurfaspor’da sezonun 5. hafta değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Zafer Turan 10 maçın ardından aldıkları ilk yenilgileri için “Ümitsizlik yok, hedefimize doğru ilerleyeceğiz” dedi. Sakatlanan 2 oyuncu hakkında da bilgi verdi.

Trendyol 1 Lig’de 5. haftanın ardından ilk mağlubiyetini alan sarı yeşilli ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Zafer Turan haftanın değerlendirmesi için kameraların karşısına geçti.

Kulüp tesislerinde yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Teknik Direktör Turan, milli takım arasından sonra istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Maçı değerlendiren Turan, özellikle yaşanan sakatlıkların büyük üzüntü oluşturduğunun altını çizdi. Turan, “Maalesef istediğimiz sonucu alamadan Ankara’dan döndük. Göreve geldiğimiz 10 maçtan sonra ilk yenilgimizi almak bizleri de üzdü. Bazı hakem hataları vardı ancak sonuçta mağlup olan taraf biz olduk. Şimdi aramıza katılan mevcut futbolcularımızın da performansını istenilen düzeye çekerek sezonun diğer maçlarına odaklanmalıyız. 12’si ilk yarı 17’si ikici yarı olmak üzere önümüzde daha 29 maç var. Karamsarlığa kapılmıyoruz ve hedeflerimize doğru ilerlemek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

FUTBOLCULARIN SAĞLIK DURUMU

Öte yandan Şanlıurfaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada sakatlık yaşayan futbolcular Joaquin Ardaiz ve Barış Ekincier hakkında bilgi verildi.

Ardaiz’in yapılan tetkiklerde sol diz ön çapraz bağında tamamen bütünlük kaybı, lateral menüsküste yırtık ve dış yan bağda yaralanma tespit edildiği belirtildi.

Ekincier’in ise sol bacak adalesinde yırtık olduğu belirtilerek her iki oyuncunun da tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

HABERLER  Basketbol hakemleri start verdi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.