enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3838
EURO
34,7943
ALTIN
2.406,54
BIST
10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Batman’dan Şanlıurfa’ya terhis olan oğullarını almaya gelen aile kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı

Batman’dan Şanlıurfa’ya terhis olan oğullarını almaya gelen aile kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı

Batman’dan Şanlıurfa’ya terhis olan oğullarını almaya gelen aile kaza yaptı: 2 ölü, 3 yaralı
06.10.2023 11:01
0
A+
A-

Batman’dan Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde terhis olan oğullarını almaya gelen ailenin hafif ticari aracı, Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde takla atarak kaza yaptı. Kazada, 1’i kadın 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Çınar ilçesi kırsal Ovabağ Mahallesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Batman’dan Ceylanpınar ilçesine giden ailenin bulunduğu 72 ABE 375 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla attı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde hayatını kaybeden 1’i kadın 2 kişinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Kazada yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu

Kazada hayatını kaybedenlerin, Batman’ın Gercüş ilçesi nüfusuna kayıtlı 42 yaşındaki Ayşe Acar ve 16 yaşındaki oğlu Ahmet Acar olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası uyarılar

Kazaya ilişkin yapılan açıklamada, sürücülerin trafik kurallarına uymaları, dikkatli ve yavaş seyretmeleri, sollama yaparken gerekli özeni göstermeleri ve trafikte cep telefonu kullanmamaları gerektiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, “Trafik kazaları, can ve mal kaybına neden olan ciddi bir sorundur. Trafik kurallarına uymak ve dikkatli olmak, kazaların önüne geçmek için atabileceğimiz en önemli adımlardan biridir.” denildi.

HABERLER  Şanlıurfa'da kendi evini Madde bağımlısının yaktığı iddia edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.