enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Şanlıurfa da dahil 56 ilde “kafes” operasyonunda 150 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa da dahil 56 ilde “kafes” operasyonunda 150 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa da dahil 56 ilde “kafes” operasyonunda 150 şüpheli yakalandı
17.10.2023 10:45
0
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Mali Şube Müdürlüklerince, Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 56 ilde suç örgütü üyelerine yönelik eş zamanlı düzenlenen “kafes” operasyonlarında 150 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“56️ ilimizde kafes operasyonu kapsamında mali suç örgütleri üyelerine karşı eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 1️5️0 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonlar devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımız koordinesinde, İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Mali Şube Müdürlüklerimizce:

Ankara, Artvin, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, Mersin, Kastamonu, Kırklareli, Konya, Manisa, Rize, Samsun, Siirt, Trabzon, Uşak, Kırıkkale, İzmir, Antalya, Gümüşhane, Aydın, Burdur, Çanakkale, Giresun, Kars, Ordu, Tekirdağ, Balıkesir, Çankırı, Çorum, Denizli, İstanbul, Kırşehir, Şanlıurfa, Iğdır, Van, Muğla, Yalova, Adana, Elazığ, Mardin, Afyonkarahisar, Malatya, Nevşehir, Osmaniye, Kocaeli, Bartın, Kayseri, Ağrı, Bilecik, Bursa, Erzincan, Erzurum, Muş, Şırnak ve Düzce’de eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Tefecilik, Kamu Kurum ve Kuruşlarının Zararına Yönelik Nitelikli Dolandırıcılık, Kişilere karşı Nitelikli Dolandırıcılık, İhaleye Fesat Karıştırma, Resmi ve Özel Belgede Sahtecilik, Vergi Usül Kanununa Muhalefet ve Parada Sahtecilik suçlarını işleyen 3️6️7️ şüpheli şahsa düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 1️5️0️ şüpheli yakalandı. Operasyonlarımız devam ediyor.

Operasyonlar kapsamında, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve bu suçlardan elde edildiği değerlendirilen çok miktarda para ve çek/senet ele geçirildi. Operasyonları gerçekleştiren polislerimizi tebrik ediyorum.

AZİZ MİLLETİMİZ MÜSTERİH OLSUN:

HALKIMIZIN HUZURUNU KAÇIRAN MALİ SUÇ ÖRGÜTLERİNE, ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNE VE ÇETELERE NEFES ALDIRMAYACAĞIZ

HABERLER  Şanlıurfa'da kumar operasyonu

ŞAFAK SÖKERKEN DE GÜN BATARKEN DE HER AN ENSELERİNDEYİZ

HEPSİNİ BİR BİR YAKALAYIP ADALETE TESLİM EDECEĞİZ”.

Şanlıurfa’da 20 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda, tefecilik, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, resmi ve özel belgede sahtecilik, vergi usul kanununa muhalefet ve parada sahtecilik gibi suçlardan aranan 20 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve bu suçlardan elde edildiği değerlendirilen çok miktarda para ve çek/senet ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları tebrik etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti. Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimiz müsterih olsun. Halkımızın huzurunu kaçıran mali suç örgütlerine, organize suç örgütlerine ve çetelere nefes aldırmayacağız. Şafak sökerken de gün batarken de her an enselerindeyiz. Hepsini bir bir yakalayıp adalete teslim edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.