enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Şanlıurfa’da belediye ekipleri yanlışlıkla 20 yaşındaki ağacı kesti

Şanlıurfa’da belediye ekipleri yanlışlıkla 20 yaşındaki ağacı kesti

Şanlıurfa’da belediye ekipleri yanlışlıkla 20 yaşındaki ağacı kesti
18.10.2023 20:44
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bir iş yerinin bahçesinde ilginç bir olay yaşandı. İş yeri sahibinin kuruduğu için kesilmesini istediği ağacın yerine yanlışlıkla 20 yaşındaki yaş ağacı belediye ekipleri tarafından kesildi.

İş yeri sahibi Kudret Özyavuz, mahalle muhtarının iş yerine gelerek bahçede budanacak ağaç olup olmadığını sorduğunu söyledi.

Özyavuz, kurumuş bir ağaçlarının olduğunu ve diğer ağacın da budanabileceğini ifade etti.

Özyavuz’un iddiasına göre iş yerinin kapalı olduğu gün budama çalışması için gelen ekip, kurumuş ağacın yerine, 20 yaşındaki yaş ağacı kökünden kesti.

Ekipler kurumuş ağaca ise dokunmadı.

Sabah iş yerine gelip ağacı gören Özyavuz, büyük bir şok yaşadı.

Özyavuz, BİHA’ya yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarı geldi, bahçemde budanacak ağaç var mı diye sordu. Ben de bir tane kurumuş ağacımız var, budayabilirsiniz dedim. Salı günü kapalıyken gelip, bina kadar büyük olan belki 20 yaşındaki ağacı kökünden kesmişler. Bunun adı budanmaksa ben yanlışım. Adam budadığını zannediyor. Bir ağaç kolay yetişmiyor. Sabah gördüm, oturup ağladım. Kurumuş ağacı da bize hediye olarak bırakmışlar, kesmemişler. Böyle bir şey ancak fıkralarda olur, o da bize denk geldi. Budanacak ağaç budanmamış, yaş ağaç ise kökünden kesilmiş. Kesilecek ağacı da göstermeme rağmen olmuş.” dedi.

Özyavuz, şikayette bulunacağını belirterek, “Kesinlikle şikayetçi olacağım. Sabah muhtara gittim, yanlış ağacı kestiklerini söyledim. Kendisiyle tartıştım… Hediye olarak iki küçük ağaç göndermişler. Ben şimdi orman müdürlüğüne gitsem ağaç verirler. Bir müşterim aracı oldu, gidip şikayetçi olacağım.” ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili belediye yetkililerinden henüz bir açıklama yapılmadı.

HABERLER  Şanlıurfa'da hastanelerde güvenlik önlemleri arttırılıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.