enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Ali Nuri Türkoğlu, Şanlıurfa’da engelli bireylerle bir araya geldi

Ali Nuri Türkoğlu, Şanlıurfa’da engelli bireylerle bir araya geldi

Ali Nuri Türkoğlu, Şanlıurfa’da engelli bireylerle bir araya geldi
20.10.2023 18:04
0
A+
A-

Şanlıurfa’da engelli bireylerin eğitim gördüğü Türkiye’nin en büyük Engelliler Yaşam ve Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden ünlü oyuncu Ali Nuri Türkoğlu, buradaki braille alfabesi ile düzenlenen Kuran-ı Kerim kursuna katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kursta görme engelli bireylere yönelik düzenlenen braille alfabesi ile Kuran-ı Kerim kursunu kayıt altına alan Türkoğlu, öğrencilerle de yakından ilgilenerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Türkoğlu, “Çekimlerde çok duygulandık. Herkesten Allah razı olsun. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum. O kadar kıymetli bir çalışma ki hocalarımızı dinledik. Hocalarımızın azmi, bu çocuklarımızın beyefendi ve hanımefendilerin öğrenme azmi bunu düşünmüş olmaları gerçekten çok etkileyici, burada duygusal anlar yaşadık. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin bu engelliler yaşam merkezini bu kadar detaylarıyla hiçbir engel tanımadan herkese dini maneviyatı öğretmeye, Allah’ın kitabını öğretmeye çalışıyorlar. Bu merkez pek çok yere örnek olsun. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Urfa’mıza, Peygamberler diyarına gelmekten çok hoşnut olduk. Buraya gelir gelmez bu merkezle karşılaşmak bizim için çok etkileyici oldu” dedi.

Şanlıurfa’daki çekimlerine devam eden Türkoğlu, daha sonra Mardin Yolu üzerinde bulunan belediyeye ait nar bahçelerinde çekim yaptı. Kentin tarihi yapısı ve ören yerlerine yönelik çekimler yapan ekip Balıklıgöl ve bakırcılar çarşısını da kayıt altına aldı.

Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Ali Nuri Türkoğlu’nun hazırlayıp sunduğu, yönetmenliğini Erdal Barış Yıldırım, görüntü yönetmeni Uğur Oğuz, kameraman Uğur Özalp ve koordinatörlüğünü Muharrem Koyuncu’nun üstlendiği “Gezerken Anadolu” programı kasım ayında Diyanet TV’de yayınlanacak.

HABERLER  Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonunun görev süresi bir ay uzatıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.