enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
19°C
Şanlıurfa
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C

Şanlıurfa Valisi Şıldak, özel gereksinimli öğrencileri ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Şıldak, özel gereksinimli öğrencileri ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Şıldak, özel gereksinimli öğrencileri ziyaret etti
20.10.2023 23:15
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Karaköprü ilçesindeki Edessa Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti.

Vali Şıldak, okulun giriş katında bulunan uygulama evi atölyesine geçerek, engelli çocuklarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra sınıflarda okuma yazma etkinliği yapan çocuklarla bir araya geldi ve çocuklarla yakından ilgilendi. Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şıldak, engelli çocukların eğitim öğretimi hakkında öğretmenlerden bilgi alıp görevlerinde başarılar diledi.

Özel eğitim uygulama okulundan faydalanan çocukların velileriyle de görüşen Vali Şıldak, “Zor bir durum, bu da bir kader, Allah’ın takdiridir. Okullarımız var ve devletimiz bu imkânı çok şükür sağlıyor. Devletimiz engelli vatandaşlarımıza sağladığı imkanlarla ailelerimize destek oluyor. Bu sayede özel çocuklarımız da kendilerine uygun bir şekilde eğitim alabiliyorlar.” dedi.

Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak’a, okul ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da eşlik etti.

Vali Şıldak’tan özel gereksinimli çocuklara destek mesajı

Vali Şıldak, ziyarette yaptığı konuşmada, özel gereksinimli çocukların topluma kazandırılması için yürütülen çalışmalara destek verdiklerini belirterek, “Özel çocuklarımız bizim için çok değerli. Onların topluma kazandırılması için hepimiz el ele vererek çalışacağız. Devletimiz de bu konuda önemli destekler veriyor. Bu sayede özel çocuklarımız da kendilerine uygun bir şekilde eğitim alabiliyorlar. Ben inanıyorum ki, özel çocuklarımız da diğer çocuklar gibi başarılı olacaklar ve topluma faydalı bireyler olacaklar.” diye konuştu.

Vali Şıldak, ziyaretin sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

HABERLER  Türkiye'de 18 bin 622 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı, 206 kişi hayatını kaybetti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.