enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Haliliye Belediyesi geleceğin yıldızları için futbol okulu açtı

Haliliye Belediyesi geleceğin yıldızları için futbol okulu açtı

Haliliye Belediyesi geleceğin yıldızları için futbol okulu açtı
21.10.2023 15:58
0
A+
A-

Haliliye Belediyesi, geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmek için futbol okulu açtı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı spor birimi tarafından düzenlenen futbol okulunda, 7-14 yaş aralığındaki çocuklar uzman eğitmenler eşliğinde antrenman yapıyor.

Futbol okulunda, çocuklara temel futbol becerileri, teknik ve taktik bilgiler öğretiliyor. Ayrıca, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimleri de desteklenmeye çalışılıyor.

Futbol okuluna katılan çocuklar, hayallerinin futbolcu olmak olduğunu ifade ediyor. Belediye tarafından açılan bu kurs ile sıkı çalışacaklarını kaydeden ve hafta sonu tatilini değerlendirdiklerini belirten çocuklar, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletiyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, futbol okulunda kayıtların devam ettiği ve kayıt olmak isteyen gençlerin “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabileceği ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Haliliye Belediyesi olarak, gençlerimizin sporla tanışması ve sportif faaliyetlere yönlendirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda açtığımız futbol okulunda, geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmek için çalışıyoruz.

Futbol okulumuzda, uzman eğitmenler eşliğinde temel futbol becerileri, teknik ve taktik bilgiler öğretiliyor. Ayrıca, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimleri de desteklenmeye çalışılıyor.

Futbol okulumuza katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.”

HABERLER  Şanlıurfa'da Göbeklitepe 35 Yaş Başkanlık Kupası futbol turnuvası başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.