enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Şanlıurfa’da motosikletli Cumhuriyet turu

Şanlıurfa’da motosikletli Cumhuriyet turu
29.10.2023 13:10
0
A+
A-

Şanlıurfa’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında motosikletliler, şehir merkezinde tur atarak coşkuyu doruğa çıkardı.

Şanlıurfa Valiliği tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri kapsamında 4 motosiklet kulübü bir araya geldi. Şanlıurfa Motosiklet Sporları Kulübü, Türkriders Kulübü, Şanlıurfa Akıncılar Motosiklet Kulübü, Anadolu Çapur İl Temsilciliği üyeleri, 300’e yakın motosikletle Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan motosikletliler, Türk bayrakları ve konfetilerle süslenmiş motosikletleriyle şehir merkezinde tur attı. Tur sırasında vatandaşlar motosikletlileri alkışlayarak destek verdi.

Şanlıurfa Motosiklet Sporları Kulübü Başkanı İsmail Rızvanoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Vatandaşlarımızın da desteğiyle güzel bir etkinlik oldu. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkriders Kulübü Başkanı Yusuf İbili ise “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu vesileyle şehitlerimize ve gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Şanlıurfa Akıncılar Motosiklet Kulübü Başkanı Ahmet İncedal ise “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını coşkuyla kutluyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Çapur İl Temsilcisi Mesut Hızar da, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlamak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı kutluyoruz” dedi.

HABERLER  Viranşehir Meclisi'nde önergeler ilgili komisyonlara havale edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.