enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfaspor, Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı

Şanlıurfaspor, Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı
29.10.2023 19:48
0
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor, 11. hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Giresunspor maçının ardından ara vermeksizin Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başlayan sarı yeşilli ekip, dün yaptığı antrenmanda taktik çalıştı.

Dinamik ısınma ile günün programına başlayan Şanlıurfaspor, ana bölümde ise eğitsel ve taktiksel oyun ile günü tamamladı. Teknik Direktör İrfan Buz ve yardımcılarının performansı yüksek tuttuğu antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Hafta boyunca kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek ekip, Sakarya deplasmanından galibiyetle dönerek üst sıralara doğru tırmanmak istiyor.

Antrenmanda neler yapıldı?

Antrenmanın ilk bölümünde futbolcular, dinamik ısınma hareketleri yaptı. Ardından ana bölümde eğitsel ve taktiksel oyunlar oynandı. Teknik Direktör İrfan Buz ve yardımcıları, futbolculara Sakaryaspor maçı için taktik talimatlar verdi.

Hafta boyunca hangi çalışmalar yapılacak?

Şanlıurfaspor, Sakaryaspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca kendi tesislerinde sürdürecek. Ekip, günde çift antrenman yaparak maça en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

Sakaryaspor maçının önemi

Sakaryaspor maçı, Şanlıurfaspor için önemli bir maç olacak. Sarı yeşilli ekip, bu maçı kazanarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyor.

HABERLER  TFF’den Süper Kupa için açıklama geldi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.