enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Şanlıurfa’da Milletvekili Emin Önen’den girişimci kadınlara e-ticaret ve e-ihracat eğitimi

Şanlıurfa’da Milletvekili Emin Önen’den girişimci kadınlara e-ticaret ve e-ihracat eğitimi
30.10.2023 00:33
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşması kapsamında, Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen tarafından girişimci kadınlara e-ticaret ve e-ihracat eğitimi verildi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlenen panelde konuşan Milletvekili Önen, e-ticaret ve e-ihracatın günümüzde girişimciler için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Önen, “E-ticaret ve e-ihracat, geleneksel ticaret yöntemlerine göre daha avantajlı ve maliyeti daha düşük bir yöntemdir. Bu yöntemler sayesinde, girişimciler dünyanın her yerinden müşterilere ulaşabilir ve satışlarını artırabilirler.” dedi.

Panelde, e-ticaret ve e-ihracat ile ilgili temel bilgiler ve uygulamalar anlatıldı. Ayrıca, katılımcıların sorularını cevaplayan Milletvekili Önen, girişimci kadınlara destek sözü verdi.

Panelin ardından, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili Önen’e plaket verdi.

Kadın girişimcilere destek sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadın girişimcilerin desteklenmesi amacıyla çeşitli projeler yürütüyor. Bu kapsamda, girişimci kadınlara yönelik eğitimler, kurslar ve destekler sağlanıyor.

Girişimci ve Üreten Kadınlar Buluşması da bu kapsamda düzenlenen etkinliklerden biri. Buluşmada, kadın girişimciler bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

Buluşmanın, kadın girişimcilerin iş hayatında daha aktif rol oynamasına ve başarılı olmasına katkı sağlaması bekleniyor.

HABERLER  Hayırseverlerin yardımlarını çocuklara 1200 kilometre pedal çevirerek dağıttılar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.