enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
29°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa Valisi: Deprem mağdurlarına sözümüz yerine gelecek

Şanlıurfa Valisi: Deprem mağdurlarına sözümüz yerine gelecek
03.11.2023 12:15
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 6 Şubat depremleri sonrası başlatılan çalışmalarla ilgili süreci değerlendirdi. Vali Şıldak, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ve önemli mesafe alındığını belirterek, deprem mağdurlarına verdikleri sözlerin yerine getirileceğini söyledi.

Valilik konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda il merkezi ve ilçelerde devam eden yıkım çalışmaları ile ilgili AFAD ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Vali Şıldak, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü kaydetti.

Hak sahiplikleri ve yapımı devam eden deprem konutlarının son durumunun da görüşüldüğü toplantıda Vali Şıldak, yaşanan depremlerin izlerinin silinmesi için tüm kurumların iş birliği içerisinde, üzerlerine düşen görevleri yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi. Çalışmaları yakından takip edeceğini ifade eden Vali Şıldak, kaymakamlardan da ilçelerinde aynı hassasiyeti göstermelerini istedi.

Çalışmalarda önemli mesafe alındığını sözlerine ekleyen Vali Şıldak, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için sizlerden fedakârlık bekliyorum. Yapacağınız çalışmalar sonucunda, mağdur vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın huzurunu hep birlikte yaşayacağız. Ben şimdiden hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıya, vali yardımcıları Ahmet Fatih Sungur ve Erinç Demir ile birlikte kaymakamlar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

HABERLER  Şanlıurfa’da 6’lı Ganyan'ı 5 kişi birden bildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.