enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’nın ilk kadın muhtar adayı Pınar Şeyhanlı

Şanlıurfa’nın ilk kadın muhtar adayı Pınar Şeyhanlı
13.11.2023 23:19
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yaşayan Pınar Şeyhanlı, Doğukent Mahallesi muhtar adayı oldu. Elektrik Elektronik Teknikeri olan Şeyhanlı, mahallenin sorunlarını çözmek için aday olduğunu söyledi.

3 Ağustos 1998 yılında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde doğan Şeyhanlı, 2016 yılında Elektrik Mühendisi Ali Şeyhanlı ile evlendi. 1 kız ve 2 erkek çocuğu annesi olan Şeyhanlı, ilk ve orta öğrenimini Ceylanpınar’da, lise öğrenimini Şanlıurfa Meslek Lisesi Elektrik Bölümü’nde tamamladı. Harran Üniversitesi’nde de yüksekokul eğitimini bitirdi.

Şanlıurfa’da ilk kadın muhtar adayı olan Şeyhanlı, mahallenin sorunlarını çözmek için aday olduğunu söyledi. Şeyhanlı, ilk hedefinin mahalleye çocuk parkları, kadın destek merkezi, e-muhtar uygulaması, çöp konteynırları, taziye evi, ATM para çekme makinesi ve sokak aydınlatması gibi konularda da çalışmalar yapacağını söyledi.

Şehanlı, “Eşimin desteğiyle farklı bir alanda bir kadının isteyince neler yapabileceğini, nelerin başarabileceğini göstermek adına mahallemizde önümüzdeki dönem muhtar adayı oldum. Siz değerli mahalle sakinlerinden özellikle kadın seçmenlerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

Şeyhanlı’nın adaylığı, Şanlıurfa’da ses getirdi. Şeyhanlı’yı destekleyen birçok kişi, onun seçilmesi halinde mahallenin sorunlarının çözüleceğine inanıyor.

HABERLER  Roboski katliamında yaşamını yitirenler Urfa'da anıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.