enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 10 bin 102 personel kadrosu ihdas edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 10 bin 102 personel kadrosu ihdas edildi
21.11.2023 16:35
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 21 Kasım 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne (EGM) 10 bin 102 personel kadrosu ihdas edildi.

Kararname ile EGM’ye merkez teşkilatı için 500 polis memuru, 90 başmüfettiş, 10 merkez emniyet müdürü kadrosu ihdas edildi. Taşra teşkilatı için ise 1 adet 1’inci derece Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 1 adet 1’inci derece Moral Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı ve 9 bin 500 polis memuru kadrosu ihdas edildi.

Merkez teşkilatı için 90 başmüfettiş, 10 merkez emniyet müdürü ataması yapılacak

Kararname ile merkez teşkilatı için 90 başmüfettiş, 10 merkez emniyet müdürü ataması yapılacak. Bu atamalar, EGM tarafından yapılacak sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.

İhdas edilen kadrolar için başvurular ne zaman başlayacak?

İhdas edilen kadrolar için başvuruların ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Ancak, başvuruların önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

İhdas edilen kadrolar için başvuru şartları neler?

İhdas edilen kadrolar için başvuru şartları da henüz açıklanmadı. Ancak, başvuru şartlarının EGM’nin internet sitesinden ilan edileceği tahmin ediliyor.

HABERLER  Bakan Şimşek'ten 'istifa etti' iddialarına yanıt!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.