enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3801
EURO
34,6861
ALTIN
2.398,65
BIST
10.080,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Şanlıurfa Valisi Şıldak: Uyuşturucuyla mücadeleye destek olun

Şanlıurfa Valisi Şıldak: Uyuşturucuyla mücadeleye destek olun
23.11.2023 20:10
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, uyuşturucuyla mücadelede vatandaşların desteğini istedi.

Vali Şıldak, uyuşturucu ile mücadelede vatandaş duyarlılığı oluşturarak kalıcı ve güçlü bir seferberlik ortamı oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan UYUMA uygulamasıyla, yürütülen mücadeleye vatandaşların da destek vermesini istedi.

Uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz mücadeleye siz de katılın. Telefonunuza UYUMA uygulamasını indirin. Bir tuşa basarak ihbarda bulunun” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa genelinde güvenlik güçleri tarafından uyuşturucu madde ticaretine yönelik etkili bir şekilde mücadele yürütülürken Vali Şıldak da bu çalışmaları bizzat takip ediyor.

Sadece güvenlik güçlerince sürdürülen mücadelenin yeterli olamayacağını belirten Vali Şıldak, “Devlet olarak çok güçlü bir mücadele yürütüyoruz, ancak bu mücadelenin daha etkili sonuç verebilmesi için toplumun her kesiminden desteğe ihtiyacımız var. Uyuşturucu ile ilgili vatandaşlarımızın güven içerisinde ihbarda bulunabilmesi için de Bakanlığımızın hayata geçirdiği “UYUMA” uygulaması yapılan ihbarlarda kişisel bilgileri gizli tutarak ihbar imkanı sunuyor. Duyarlı her vatandaşımızın bu uygulamayı telefonuna indirerek ihbarları buradan yapması mücadelemize büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

UYUMA uygulaması nasıl çalışıyor?

Uygulamayı telefonlarına indiren vatandaşlarımız, kişisel bilgilerini sisteme kaydettikten sonra uygulamayı kullanmaya başlayacaktır. Sokakta gördüğü uyuşturucu ticaretini ve şüpheli durumları polise bildirmek isteyen vatandaş, uygulamadaki butona basarak ihbarda bulunacak. Sisteme konum bilgisiyle birlikte düşen ihbar, bölgeye en yakın ekibe iletilecek. İhbarcının kimliği ve telefon numarası kesinlikle gizli tutulacak, bilinemeyecek.

Vali Şıldak, vatandaşların UYUMA uygulamasını telefonlarına indirerek uyuşturucuyla mücadeleye destek olmalarını istedi.

HABERLER  Viranşehir'de Belediye işçilerine bayram ikramiyesi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.