enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4337
EURO
34,5931
ALTIN
2.384,21
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Şanlıurfa’da kırmızı ışıkta geçenlere 2 milyon 877 bin lira ceza

Şanlıurfa’da kırmızı ışıkta geçenlere 2 milyon 877 bin lira ceza
30.11.2023 09:06
0
A+
A-

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğinin sağlanması ve kural ihlalleri nedeniyle meydana gelen kazaların önlenmesi amacıyla, Kasım ayı içerisinde kırmızı ışık denetimleri gerçekleştirdi.

Denetimlerde, 3026 araç ve sürücüsüne 2 milyon 877 bin 726 lira idari para cezası uygulandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sürücülere hem kendilerinin hem de diğer yol kullanıcılarının can güvenliğini sağlamak için trafik ışık ve işaretleri ile diğer trafik kurallarına uymaları hatırlatıldı. Açıklamada, denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Kırmızı ışık ihlali, ölümlü ve yaralamalı kazalara neden olabiliyor

Kırmızı ışık ihlali, trafik kazalarının en önemli nedenlerinden biri olarak gösteriliyor. Kırmızı ışıkta geçen sürücüler, diğer sürücülerin ve yayaların geçiş hakkını ihlal ederek kazalara davetiye çıkarıyor. Kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen kazalar, ölümlü ve yaralamalı sonuçlara neden olabiliyor.

Trafik kurallarına uymak hayat kurtarır

Trafik kurallarına uymak, trafik kazalarının önlenmesi için en önemli unsurlardan biri. Sürücülerin, trafik ışık ve işaretleri ile diğer trafik kurallarına uymaları, hem kendilerini hem de diğer yol kullanıcılarını kazalardan koruyor.

HABERLER  Urfa'da Otobüste gasp olayında yeni gelişme
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.