enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Bekir Bozdağ: AK Parti Şanlıurfa’dan zaferle çıkacak

Bekir Bozdağ: AK Parti Şanlıurfa’dan zaferle çıkacak
02.12.2023 15:48
0
A+
A-

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da çeşitli temaslarda bulundu. Bozdağ, yerel seçimlerde AK Parti’nin Şanlıurfa’dan zaferle çıkacağını belirterek, “Büyük başarının sırrı millet ile el ele kol kola yürümektir” dedi.

Bozdağ, beraberinde diğer AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ile kente geldi. GAP Havalimanı’nda AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları, bazı STK temsilcileri ve parti teşkilatı tarafından karşılanan Bozdağ ve beraberindeki heyet, ilk olarak Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesinin ziyaretinin ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım programına katılan Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde AK Parti’nin Şanlıurfa’dan zaferle çıkacağını belirterek, “Büyük başarının sırrı millet ile el ele kol kola yürümektir. 31 Mart seçimlerin milletin sesine kulak veren bir AK Parti olacaktır. Şanlıurfa’da aynı şey olacaktır. Şanlıurfalı vatandaşlar cumhurbaşkanımızı çok seviyor. Yine yerel seçimlerde O’nu yalnız bırakmayacaktır. Urfalı hemşehrilerimiz ile yine başaracağız. AK Parti’nin kapıları herkese açıktır. Şanlıurfa’nın her bir evladı bizim evladımızdır. Her geçen gün büyüyen Şanlıurfa AK Parti olarak yola devam edecek. Allah inşallah 31 Mart’ta AK Parti’nin Şanlıurfa’daki zaferini kutlamayı nasip eder” dedi.

Konuşmanın ardından partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katılan Eski Yaylak Belediye Başkanı ve önceki dönem HDP Bozova Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Acıoğlu ve HEDEP Bozova Belediye Meclis Üyesi Ahmet Pişkin’e rozetleri takıldı. İki isme rozetlerini Bozdağ taktı.

HABERLER  "Şanlıurfa'nın en şanslı vekil adayı" esprisi yapılıyordu… Listeden çıkarıldı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.