enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3444
EURO
34,6997
ALTIN
2.397,32
BIST
10.149,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Şanlıurfa’da 4 kilo 50 gram kimyasal uyuşturucu ele geçirildi

Şanlıurfa’da 4 kilo 50 gram kimyasal uyuşturucu ele geçirildi
08.12.2023 22:10
0
A+
A-

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyon düzenledi. Operasyonda, 4 kilo 50 gram kimyasal uyuşturucu (skunk) maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki bir adrese düzenledikleri operasyonda, 4 kilo 50 gram skunk maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ele geçirilen skunk maddesinin piyasa değerinin 2 milyon lira olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, kentte uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Skunk nedir?

Skunk, sentetik bir kannabinoid olan delta-9-tetrahidrokanabinol (THC) ile güçlendirilmiş bir esrar türüdür. THC, esrarın psikoaktif bileşenidir. Skunk, esrardan çok daha güçlüdür ve daha ciddi yan etkilere neden olabilir.

Skunk kullanımı, halüsinasyonlar, paranoya, anksiyete ve panik ataklar gibi ciddi yan etkilere neden olabilir. Skunk kullanımı ayrıca kalp krizi, felç ve beyin hasarı riskini artırabilir.

Skunk, hem gençler hem de yetişkinler arasında giderek daha popüler hale geliyor. Ancak, skunk kullanımının ciddi riskleri olduğu unutulmamalıdır.

HABERLER  Şanlıurfa'da göçmen kaçakçılığı operasyonunda 11 tutuklama
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.