enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da motosikletlere yönelik denetimlerde 883 sürücüye ceza uygulandı

Şanlıurfa’da motosikletlere yönelik denetimlerde 883 sürücüye ceza uygulandı
21.12.2023 00:02
0
A+
A-

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde trafik ve asayiş denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Şehiriçi, Bölge ve Dış İlçe Trafik Birimlerince, 45 ekip 96 personelin katılımıyla 63 ayrı noktada motosiklet vb. araçlara yönelik denetimler yapıldı.

Denetimlerde, ehliyetsiz ve kasksız sürüş, kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanma gibi kural ihlalleri yapan 883 araç ve sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Uygulamalarda ayrıca, 72 motosiklet trafikten men edildi, 1 aranan şahıs ve 5 çalıntı motosiklet yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, trafik kurallarının en çok ihlal edildiği ulaşım vasıtası olan motosikletlerin, meydana gelen kazaların çoğunluğuna da taraf bulunduğu belirtildi. Açıklamada, “İlimizin genelinde motosikletlere yönelik denetimlerimiz aratarak devam edecektir” denildi.

Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü, kentin huzur ve güvenliğinin sağlanması ve devamlılığı için de denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan uygulamalarda; 408 şahıs, 89 araç sorgulandı. Toplamda 28 araca 156 bin 571 TL para cezası uygulandı, 6 araç trafikten men edildi.

Denetimlerde ayrıca, 13 captagon, 3 lyrica adlı narkotik madde, 2 boncuk isimli tarihi eser ele geçirildi.

Açıklamada, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve can güvenliklerini riske atmamaları istendi.

HABERLER  Şanlıurfa’da 2 tırda 52 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.