enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Siverek’te yemek zehirlenmesinde hayati tehlike yok: Kaymakamlık açıkladı

Siverek’te yemek zehirlenmesinde hayati tehlike yok: Kaymakamlık açıkladı
22.12.2023 00:22
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, ilkokul ve ortaokulda yedikleri öğle yemeğinden zehirlendikleri iddia edilen 155 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Siverek Kaymakamlığı tarafından açıklama yapıldı.

Olay, Çıkrık Mahallesi Orhan İkrarlı İlkokulu ve Hamit İris Ortaokulunda meydana geldi. Öğle yemeğinde yedikleri yemekten etkilenen öğrenciler, kusma ve bulantı şikayetiyle öğretmenlerine başvurdu.

Durumun bildirilmesi üzerine okula çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Öğrenciler, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan öğrencilerden hayati tehlikesi olan kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından Siverek Kaymakamlığı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, hayati tehlikesi olan öğrenci bulunmadığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Basında yer alan Şanlıurfa’da 145 Öğrencide Gıda Zehirlenmesi Şüphesi” başlıklı haber ile ilgili olarak ilçemize bağlı Çıkrık Mahallesi Orhan İKRARLI İlkokulu ve Hamit İRİS Ortaokulunda bulunan 155 öğrencimizin yedikleri yemekten etkilenmesi üzerine öğrencilerimiz sağlık ekiplerimizce Siverek Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış ve gerekli tedavileri başlatılmış olup hayati tehlikesi olan öğrencimiz bulunmamaktadır. Konu ile ilgili olarak hem adli hem idari tahkikat başlatılmış olup konu hassasiyetle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine arz olunur.”

Olayın kesin nedeni, yapılacak incelemelerin ardından belirlenecek.

Kaymakamlığın açıklamasında, öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmadığı ve tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Ayrıca, olayla ilgili hem adli hem de idari tahkikat başlatıldığı ve konunun hassasiyetle takip edildiği kaydedildi.

HABERLER  ŞUTSO seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre kazanan isimler belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.