enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2952
EURO
34,6307
ALTIN
2.414,74
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
25°C
Şanlıurfa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

DEM Parti Şanlıurfa il kongresi yapıldı

DEM Parti Şanlıurfa il kongresi yapıldı
23.12.2023 18:37
0
A+
A-

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Şanlıurfa İl Başkanlığı, 1’inci Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Merkez Haliliye ilçesinde bulunan Çamlık Konferans Salonu’nda yapılan kongreye, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekilleri yanı sıra, Şanlıurfa Barış Anneleri Meclisi, Şanlıurfa Emek ve Demokrasi Platformu birleşenleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Kongrede, il eşbaşkanlığı görevine Bekir Karakeçili ve Sema Aişeoğlu seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Yılmaz, partinin kuruluşundan bu yana geçen süreçteki çalışmalarını özetledi. Yılmaz, “DEM Parti olarak, halkların eşitliği ve demokrasisi için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi, Şanlıurfa’da da kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Nihat Akdoğan ve Emine Yavuz Gözaydın da kongrede birer konuşma yaptılar. Akdoğan, “DEM Parti, halkların eşitliği ve demokrasisi için bir umududur. Bu umudu Şanlıurfa’da da büyüteceğiz” dedi. Gözaydın da, “DEM Parti, kadınların ve gençlerin partisidir. Bu parti, kadınların ve gençlerin sorunlarını çözmek için mücadele edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından faliyet ve mali raporlar okundu. Raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Ardından il eşbaşkanlığı seçimine geçildi. Seçimde, Bekir Karakeçili ve Sema Aişeoğlu il eşbaşkanı seçildi.

Kongre Hozan Servan’ın seslendirdiği Kürtçe şarkılar eşliğinde çekilen halaylarla son buldu.

Kongreye ilişkin konuşan il eşbaşkanları Bekir Karakeçili ve Sema Aişeoğlu, “DEM Parti olarak, halkların eşitliği ve demokrasisi için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Şanlıurfa’da da bu mücadeleyi büyüteceğiz” dediler.

HABERLER  Mehmet Fatih Bucak Şanlıurfa'da bağımsız milletvekili aday oldu!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.