enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3752
EURO
34,7818
ALTIN
2.434,64
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Muhammed Nur Nahya’dan Merkez Bankası Başkanı ve Fatih Portakal’a gönderme

Muhammed Nur Nahya’dan Merkez Bankası Başkanı ve Fatih Portakal’a gönderme
24.12.2023 13:25
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ses tonunun benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan Şanlıurfalı Muhammed Nur Nahya, son yaptığı videoda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ve gazeteci Fatih Portakal’a gönderme yaptı.

Nahya, “Cumhurbaşkanı cuma namazı çıkışı soruları yanıtlıyor” notuyla sosyal medyadan paylaştığı videosunda, Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın “İstanbul’da kiralar çok yüksek, annemin yanına yerleştik” çıkışını diline doladı.

Nahya, “Biliyorsunuz Merkez Bankası Başkanı Gaye Hanım annesinin evine çıktı, kiralar yüksek diye. Uygun ev bulana kadar da herhalde zırt pıt faizi arttıracak. İşi gücü bıraktık harıl harıl Gaye Hanım’a ev arıyoruz. En son Hasan’a ‘Saray’dan bir oda verin’ dedim değilse önüne geçemeyiz” ifadelerini kullandı.

Nahya, gazeteci Fatih Portakal’ın “Asgari ücret 16 bin 500 lira olacağı” yönündeki iddiası için de “Portakal mıdır, narenciye mıdır nedir, manavdan sebze meyve seçen gibi fiyat belirliyor. O yüzden onu çok ciddiye almayın” dedi.

Nahya’nın videosu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Videoya yorum ve beğeni yağdı.

HABERLER  Şanlıurfa Suriyelilerin en çok bulunduğu 3’üncü il oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.